19 500 egyenlő 100 000 ?
2013. május 30. írta: fofilozofus

19 500 egyenlő 100 000 ?

Tegnap az MSZP nevében Szanyi Tibor a következőket mondta: nagyon jó, hogy kikerültünk a túlzottdeficit-eljárás alól (kényszermosoly), de ez minden magyar embernek SZÁZEZER forintjába került.

Értik, ugye? Mert ezek soha sem tanulnak, és semmihez nem értenek csak ehhez. A prolik már látják a szemük előtt a százezer forintot, mert az üzenete ennek az, mint 2002-ben a 19 500 forintnak. Te megkaphattad volna  ezt a rengeteg pénzt, de a mocskos Fidesz elvette tőled. A lényeg, hogy egy szám elhangozzék, és megcsorduljon a nyáluk. Valami varázslatos számolgatással jött ki akkor is a 19 500 Ft, de ez most még csodálatosabb számítás lehet. Mert miért engedtek ki minket az EDP-alól? Mert nem vettünk fel túl sok hitelt (<3%) az előző években. Tehát mi is az a százezer? Fejenként ennyivel többet is felvehettünk volna, vagy mi.

Erre csak a jól ismert magyar mondást tudom idézni: egyszer volt Budán kutyavásár!

Nehogy azt higgyétek, hogy a koszos, ócska szövegetekkel még egyszer átveritek az országot! Egy másik, amerikai mondás: minden embert becsaphatsz néhányszor, néhány ember becsaphatsz mindig, de mindig mindenkit nem csaphatsz be. És persze a Fidesz sem az a ministránsgyerekek gyülekezete, mint 2002-ben volt. Nem fogjuk málészájjal végignézni, ahogy megint tönkreteszitek a hazánkat, ti lusta, dolgozni nem akaró, tökfejű, tolvaj, állampárti csöcsön felnevelkedett fajankók!

Dolgoztam már - 90 után- olyan munkahelyeken, ahol nem szűnt még meg a szocializmus. Egyszerűen  hihetetlen alacsony teljesítményt nyújtottak a dolgozók (versenyszféra, de jó kapcsolatokkal, állam megrendelésekkel). Lehet sokáig ezt csinálni, de örökké nem. És sokan azt hitték, hogy ez a NORMÁLIS. Szerintem az MSZP-s politikusok is azt hiszik, a munka (itt most a politikus munkájára gondolok) abban áll, hogy semmit sem kell csinálni, csak jól szövegelni. Ajánlom figyelmükbe az Orbán-kormányok munkáját. Mert nem értik, hogy miért szereti a sok hülye EZEKET? De az nem jut eszükbe, hogy pl. az okmányirodákat, a gépjármű-törzskönyvet, az államadósság-csökkenést stb. szeretjük bennük (most vegyük csak a régi példákat). Mert ők dolgoznak. A politikus feladata a stratégiai szintű változtatások végigvitele. Mondjunk már példát ilyenre Medgyessytől!

Mikor már jól kidühöngtem magam, akkor olvastam a babaarcú szende nyilatkozatát: ő újból 9 hónapra emelné a munkanélküli SEGÉLYT, mert bla , bla, bla.

Mert ti ezekre a néprétegekre alapozzátok a hatalmatokat. Mi meg ebből nem kérünk.

Tényleg kemény lesz 2014!

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr115336681

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 19 500 egyenlő 100 000 ? 2013.05.31. 11:13:01

Nehogy azt higgyétek, hogy a koszos, ócska szövegetekkel még egyszer átveritek az országot!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása