USA, a terrorállam. Egy újabb gyöngyszem.
2017. december 27. írta: fofilozofus

USA, a terrorállam. Egy újabb gyöngyszem.

Ugye, mindannyian tudjuk, hogy hogy lehet országunk a világ legszerethetőbb, legliberálisabb, legcsodálatosabb helye? Ahol az igazság, a lehetőség és minden jóság adott.

Igen, nekünk kell a világ filmgyártását felügyelnünk, és akkor egyből sikerül is, egyszerre az összes.

Persze, akiket érdekel (mondjuk az nem sok), azok unalomig ismerjük a valóságot: az indiánok kiirtását, a négerek rabszolgaságba vetését, a kamu indokokkal kierőszakolt háborús részvételeket (ez egy külön posztot is megérne, hogy MINDEN, ismétlem, MINDEN háborújukba "kreatívan" léptek be, a lakosság akarata ellenére), a polgárháború megmarketingezését, mintha a rabszolgaság eltörléséről szólt volna stb. stb.

 De most itt egy gyöngyszem, amiről még nem hallottam és szerintem még sokan nem: a mexikóiak hazatelepítési (hehe, apró kis eufémizmussal :-) ) programja. Az külön érdekesség volt, hogy bárhogy erőszakoltam a Google-t, az istennek sem akarta kidobni. Olvastam róla  és beírtam minden kulcsszót, angolul, magyarul, de nem, nem adott értékelhető találatot. Aztán meg kellett keresnem, hogy hol olvastam rólam, és akkor ott volt:

Mexican Repatriation

https://en.wikipedia.org/wiki/Mexican_Repatriation

 

No most, nekem ennyi angol rizsa megárt, úgyhogy csak részlegesen futottam át, úgyis nagyjából közben már megismertem a sztorit. A lényeg, hogy a nagy világgazdasági válság idejében rájöttek hamar a kedves jenkik, hogy mi okozza a bajt: a sok köcsög mexikói, akik olcsón dolgoznak. Úgyhogy ha már az indiánokkal egyszer már bejött (Könnyek útja), akkor biztos jó dolog, meg kéne ismételni. Úgyhogy finoman szólva nem túl JOGÁLLAMI keretek között KIBASZTAK 500 000- 2 millió mexikóit az országból. Ha állampolgár volt, akkor is. És honnan tudták, hogy mexikói? Elég volt ránézni a büdös mexikói pofájukra. Így működik a jogállamiságra mindig roppant érzékeny amerikai kultúra. Pofára. De ugye láttuk a filmekben, hogy ők a jók, tehát ez csak kisiklás volt. Mint a többi száz eset. Hogy is mondták a kommunizmusban? Mikor pl. felakasztották Rajkot? Túlkapás. Mert a rendszer annyira jó volt, hogy ez csak hiba a rendszerben, nem a rendszer alapvető jellemzője. Pedig az. Úgyhogy jó lenne leszámolni a Halihúd által belénkplántált hazugságokkal: USA egy birodalom (imperium) és imperialista, azaz birodalmi módon működik. Átgázol mindenen, nincs számára szent elv, csak a haszon, és az éppen hatalmon lévők PILLANATNYI érdekei. Ezt a pillanatnyi szót nem tudom eléggé kihangsúlyozni. Majd egyszer talán, ha jó kedvem lesz, gyűjtök hozzá jó sok példát. Simán lehet pl., hogy 10 év múlva csörgő láncra kötik megint a négereket, és nem ülhetnek majd le a a fehérek mellé a padra. Csak éppen akkor valakinek azon kell majd sokat keresnie. Kb. olyan birodalom, mint a Star warsban a sötétek. Csak jobb marketinggel. Ha kell, akkor több millió ember hazáját zúzzák szét, mint pl. Szíriában vagy Irakban. Nem baj, de valami haszon legyen rajta. MOST. De két év múlva már tök mással lesznek elfoglalva. Akkor az lesz majd a fontos. Hogy utána megint elfelejtsék, és így menjen ez a végtelenségig. Most éppen a Magyar Királyságot kell szétzúzni, aztán Afganisztánt stb. Ezért lehet az, hogy ők képezték ki Oszama Bin Ladent. Mert éppen akkor az tűnt jó ötletnek. Mert pont az oroszokat kellett szopatni.Ja, távlatos gondolkodás? Na olyan nincs arrafelé.

 Most dühöngtem egy jót. :-)

Szóval mexikóiak. Ha meg kell fogalmazni, akkor ezt úgy hívjuk, hogy etnikai tisztogatás. Na jó, nem lőtték agyon őket, csak a  saját törvényeik ellen is kitelepítették őket. Gondoljunk bele, hogy ilyet tennénk mondjuk Borsodban? Pofára összecsomagoltatnánk családokat és valamilyen homályos magyarázattal (mondjuk Szlovákiából származnak a romák :-) ) kiraknánk őket. A saját alkotmányunkat is leszarva. Vagy marhavagon és Kolozsvárról a Trianon után beköltözőket kitennénk. 

Az biztos, hogy mi lennénk a világ legfasisztább, legmocskosabb országa. Mint Hitler. És aki ezt mondaná, annak igaza is lenne.

Az USA-t a jövőben ezek alapján kell megítélnünk. Sose higgyük el nekik a saját magukról sugárzott cukros bácsi képet, mindig tudjuk, hogy kik ők valójában. Ez fontos a tisztánlátáshoz.

Akkor bónuszként nézzük meg a jó amerikaiak felakasztják a rossz nácikat című aranyos filmet:

https://www.youtube.com/watch?v=9rYZHTU9KOY

Mindig tudtuk, hogy megölték az ellenségeiket, csak azért furcsa, mert magukról közben sugározták a cuki igazságosztó bácsi rizsát, és ezt mi elhittük nekik. Ami itt látható: akik győznek a háborúban, megölik az ellenség vezetőit. Ezt csinálta Cézár, Hitler, Napóleon, Sztálin stb. Semmi különbség.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5713526765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása