Kényszermosdatás
2012. november 13. írta: fofilozofus

Kényszermosdatás

A lenti cikk miatt ragadtam billentyűzetet. Nem is a tartalomhoz akarok szólni, most ahhoz nincs kedvem, csak egy apró, jellemző, nevetséges dolgon akadt meg a szemem.

http://www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20121108-kadar-es-rakosi-kora-hogyan-bant-a-hatalom-a-roma.html

A nevetésre ingerlő rész ez:

"A hatalom ugyanis kényszermosdatásnak vetette alá a romákat, olyan - eredetileg rovarirtónak szánt - anyaggal kellett bekenniük testüket, amelytől a fű kipusztult, miután a felvert fürdősátrat továbbvitték az egészségügyiek."

Most elképzelem, hogy a nagyságos cuciológus úr vagy hölgy, aki valószínűleg otthon egy villanykörtét sem tud kicserélni "lemegy" falura, ahol a jóságos vajda elpanaszolja neki, hogy milyen kegyetlen dolgokon mentek keresztül (mindenki megfürdettek :-) ). Hogy a hangulatot fokozza, bedobja, hogy a rettenetesen durva rovarirtótól még a fű is kipusztult. Annyira, de annyira kétségbe van esve szegény pesti nagysád, hogy még a cikkébe is leírja.

Te Szerencsétlen!

Állítottál már te fel sátrat, ahol egy napig száz ember járkál? Ott rovarirtó nélkül sem nő majd semmit egy ideig!

:-)))))))

De hát szegénykémnek nagyon bizonyítania kell, hogy milyen gonoszok ezek a magyarok. Mint ahogy Rákosi mondta: neki tízmillió fasisztát kell igazgatnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr544905864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása