A magyarok nagyobb mészárosok, mint az orlandói gyilkos
2016. június 13. írta: fofilozofus

A magyarok nagyobb mészárosok, mint az orlandói gyilkos

Azért jutott ez eszembe, mert egy napon olvastam két hírt. Az egyik, hogy Orlandoban egy állat lemészárolt 50 embert egy melegbárban. (Mellékszál: olvastam olyan véleményeket, hogy jól megérdemelték a buzik. Nem tudom, hogy ezek az emberek milyen társadalomban élnek, és milyenben szeretnének, nekem az európai szabadságeszmény megfelel. Attól, hogy valaki undorító dolgokat művel, még nem ok arra, hogy megöljék. Ez egy szabad, keresztény gondolatokon nyugvó országban, mint Magyarország is, mélységesen elvetendő.)

 

És miért tette?

Mert számára ez nem gyilkosság. És miért nem az? Mert van egy ideológia, ami egy bizonyos célból azt tanítja, hogy ezek az élőlények NEM EMBEREK, tehát ez nem gyilkosság. Ez a bizonyos cél egyébként a világ elfoglalása, de ez mindegy is. Egy barátom kisfia régebben levert valamit az asztalról, mire az apja megkérdezte:

-Ezt most miért csináltad?

-Mert akartam.

Kb. ennyi a válasz. Mert nekem (ami egy ideológia, vallás stb.) így jó, így kényelmes. Mert akartam. Azért mert ÉN így definiáltam az EMBERT.

 

Akkor ugorjunk a másik cikkre:

http://mandiner.hu/cikk/20160613_furesz_tunde_csokken_az_abortuszok_szama_magyarorszagon

Nagyszerű hír, hogy csökken az abortuszok száma. De mennyi is az annyi? A KSH honlapján megtaláltam: kb. 32 000 évente. Az napi 89. De természetesen ez nem gyilkosság, hiszen ezek NEM EMBEREK, mert én (az állam, a társadalom) így definiáltam. Nem ember, tehát nem gyilkosság. És kész.

 

Pedig az. Ezt mindenki tudja, csak esetleg nem akarja tudni. Szóval minden nap kellene egy orlandói tömeggyilkosság, hogy a napi magyar abortuszok számának a felét megközelítse. Vegyük ehhez még hozzá az összes közlekedési balesetet meg bűnügyi gyilkosságot Magyarországon. Még az is kevesebb, mint a 89. És ez egy tíz milliós ország, harmincada USÁ-nak!

Érdekes az is, hogy a nyugat lenézi az iszlámot, mert azok primitívek, gyilkolásznak, van halálbüntetés stb. Csak a saját szemében nem veszi észre a felsőbbségtudatos nyugat a gerendát. Kicsit vissza kellene venni az arcból.

Persze a cím igaztalan, mert nem csak a magyarok tömeggyilkosok, hanem a többi fehér ország is, csak azokat leszarom, engem a hazám érdekel.

 

De nem akarok senkit elítélni, mert legalább a magyar társadalom felét el kellene, ha a számokat összesítenénk (az tíz év alatt 400-500 ezer nő (ugye régebben több volt), az egymillió pár, az kb. a magyar szülőképes lakosság lehet, azaz majdnem MINDENKI. (na jó, van aki többször is, de ez akkor is rémisztő szám))

Csak azt szerettem volna, hogy gondolkozzunk el ezen! Hátha egy kicsit elterjed az agyakban a nyilvánvaló, hogy a KÉNYELEMBŐL gyilkolászás ugyanolyan aljasság, mint amit az idióta tett gépfegyverrel a kezében. És ha eljut az agyunkig, akkor egyszer talán lesz ebben is változás.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr158807258

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: fofilozofus: A magyarok nagyobb mészárosok, mint az orlandói gyilkos 2016.06.14. 06:52:02

Minden nap kellene egy orlandói tömeggyilkosság, hogy a napi magyar abortuszok számának a felét megközelítse.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2016.06.14. 09:03:50

szégyeld el magad ezért az összeokádott bejegyzésért, szégyeld el magad, mert a magyarokat gyalázod és végül szégyeld el magad, mert nyiltan véded a kanálistöltelék mohamedánokat és közben egy rejtőzködő homoszexuális vagy.

Terror Dzsoni 2016.06.14. 09:15:58

@E.Katolnai: Szégyelld magad, mert tudatlan barom vagy. Ugyanis olyan, hogy mohamedán nem létezik! Van helyette iszlám vallás, akik pedig az iszlám hívei, azok meg a muszlimok.

A leghangosabban gyűlölködők leplezni kívánják igazi énjüket... csak nem egy bujkáló homo vagy?

Amúgy az iromány baromság, de nem azért amiért te gondolod, hanem mert olyan dolgokat állít párhuzamba, amelyeknek nem sok köze van egymáshoz.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2016.06.14. 11:28:30

@E.Katolnai: Látom, nem sikerült a bejegyzést megérteni. Felrázó jellegű akart lenni, de kár magyarázni.

A szégyelld az 2 l egyébként.

apanna 2016.06.14. 15:03:43

Ne relativizálj, nem jössz jól ki belőle. Amúgy bekaphatod..

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2016.06.14. 23:46:21

@apanna: Nem relativizálok én semmit, csak egyszerűen nem étettétek meg a mondanivalót.

De megszoktam már. Ha van a mondandómban 3 szó egymás után, amit ki lehet emelni úgy, hogy teljesen más értelme van, akkor pár hülye kiemeli. De értelem az nincs ebben. Nem baj, de örülök a sok értő olvasónak.

E.Katolnai 2016.06.15. 03:17:17

@Terror Dzsoni: az a tudatlan barom, aki nem olvasta a mohamedánok szennyirásait. te olvastad a koránt vagy a hádiszokat? Ha nem, akkor kussoljál.
A mohamedánok azok a férgek akik egy mohamed nevü pedofil vallásőrült baromságait követik. Aljanépe emberiségünknek, értéktelen szemét banda!

Terror Dzsoni 2016.06.15. 08:35:12

@E.Katolnai: Nincs semmi gond, maradj csak ugyan az a tudatlan idióta, akinek születtél. Ugyanis annak, hogy olvastam-e a Koránt (igen, nagybetűvel kell írni!, na meg a szégyelld is két l betű), semmi köze ahhoz, hogy tudom, olyan hogy mohamedán nem létezik. Csak azért írok ide példát, mert akik rajtad kívül olvassák az oldalt még nagyobbat nevethessenek rajtad. Ha azt mondom mohamedán, akkor az akkora baromság, mintha azt mondtam volna: jézusista. Tehát, ha csendben maradtál volna, még akár bölcsnek is tűnhettél volna...

Azért a nyolc általánost be kellett volna fejezni, s akkor csak fele ekkora seggfej lennél. Egyébként jól szórakozom a hozzád hasonló tudatlan és iskolázatlan barmokon. Kérlek írj még, már az egész iroda rajtad röhög!

E.Katolnai 2016.06.16. 06:49:46

@Terror Dzsoni:
A mohamedánok már hosszú évtizedek óta ráakarják kényszeriteni a tölük független értelmiséget, h ne használják a 'mohamedán' megnevezést, jelzőt, mert az ő szerintük nem korrekt meghatározás ... ő szerintük, de nem szerintem. Ha nem mohamedánoknak nevezzük ezeket, akkor az egyfajta alávetettséget jelentene számunkra, az ilyenfajta alávetettség egy magyar ember számára elfogadhatatlan, különösen ha figyelemben vesszük az erőszakosan követelőző mohamedánok alantas ideológiáját, mely ideológiát mellesleg vallásnak csúfolnak.
Különben a 'mohamedán' megnevezés/szóhasználatnak rendkivül gazdag irodalma van, Gárdonyitól Arany, Mikszáth és még vagy pár tucat szerző által használt - nagon is korrekt - mohamedán kifejezés, ja, h ti nem kedvelitek?

A koránt, mahmut nevét, allah sátánisten nevét mindig következetesen kis betűvel irom, mert nem érdemlik meg a tiszteletet sugárzó nagybetűt.