A Fidesz felfüggesztette a tagságát a néppártban
2019. március 20. írta: fofilozofus

A Fidesz felfüggesztette a tagságát a néppártban

Ez most egy nagy játszma. Vélhetően ha a Fidesz nem ment volna bele a felfüggesztésbe, akkor kizárták volna, de legalábbis nagyon megnehezítette volna a párttársai helyzetét. Most van a kampány, és ilyenkor mindenki megmutatja, hogy ő mekkora demokrata. Vélhetően otthon a langyosabb pártokat nagyon lehet támadni azzal, hogy a Fideszt támogatják, így mindenki jól járt, mert ezzel nem lehet őket megtámadni. A választás után más helyzet lesz majd. Nem lesz kampány már, a választókat ilyenkor le szokták szarni. Vélhetően visszaveszik nagy ejnye-bejnyét követően a Fideszt. 

 

Azonban a mandin ilyen hozzászólásokat lehet olvasni a témában:

"Ennél talán még a kizárás is jobb, egyenesebb lett volna."

"Azért engem egyre jobban idegesít, hogy a Fidesz nem lép ki."

"A fidesz lépjen ki ebből a disznóólból!
Alakítson Salvinivel, Strache-val stb egy nemzetek pártját." Stb.

De a Nemzetben is megjelent egy szerző nélküli cikk nemrég:

„a Fidesznek egy útja maradt: az új szövetség útja. Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal! Ez ma Európa és a magyarság érdeke.”

 

Először is: kit érdekel, hogy valami "egyenesebb" lett volna??? A politika érdekek képviselete. Az nyer, aki magának (ebben esetben az országnak) nagyobb szeletet hasít ki. Egyenesebb? Ez olyan Horthy-féle politizálás. Fel kéne nőni.

Másodszor is: a "basszunk oda" még sosem működött kis országoknál. Elég ha 1848-ra és az idióta Kossuthra gondolunk, de 56-ban sem működött, és a japánoknak sem működött Pearl Harbournál. Akik most a Fidesz távozását kívánják erről a szemétdombról, azok Sorosnak tapossák az utat. Ő rohadtul örülne neki, ha a Fidesznek nem lenne sokkal nagyobb a befolyása, mint a mérete. Mert most ez van.A Fidesznek a néppártban sokkal nagyobb az érdekérvényesítőképessége, mint kívül. Ezért ragaszkodik hozzá annyira, nem azért mert annyira szeretné az ottani hülyéket.

Talán kár volt Gulyás részéről egy nappal a szavazás előtt olyat mondni, hogy kilép a Fidesz, ha felfüggesztik, de lehet, hogy ez is a taktika része volt, de nem jött be. Vagy majd seggbe rúgják, hogy ne beszéljen baromságokat.

 

Ahogy Viktor mondta: "csigavér, higgadtság". Szerintem fogadjunk neki szót!

2. forduló május után. :-)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr314705476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása