Hogy működött a multikulti a soknemzetiségű Magyarországon
2015. november 14. írta: fofilozofus

Hogy működött a multikulti a soknemzetiségű Magyarországon

Egyszerű. Volt egy román falu, mellette egy magyar. Ha az egyikből átmentek a másikba, akkor megverték őket, tehát nem mentek át. Így békében éldegélek egymás mellett. Ha valami nagypolitikai érdekből, mondjuk a Habsburgoknak mondott Lotharingiaiak fellázították az egyiket, pl. a románokat, akkor azok legyilkolták a szomszéd falut, lásd nagyenyedi vérengzés. A város semleges területnek számított, ahová együtt jártak vásárra, ott nem (nagyon) balhéztak. A multikulti csak így tud működni: távolról.

 

(Persze lehet hitegetni magunkat, hogy működik, rövid távon talán. De menj el USA-ban vagy Párizsban egy olyan városrészbe, ahol nem laknak fehérek, majd megtudod.)

 

A kérdés, hogy hogy mászik ki ebből Európa? Ha ilyen események lesznek tömegével, mint a mai, akkor egyszer. kergettek el már a franciák tömegesen embereket (pl. hugenották), nem szoktak szórakozni. Kérdés: hogyan lehet a békát megfőzni? Ha bedobod a forró vízbe, az utolsó erejével még kiugrik onnan. De ha lassan emeled a hőfokot, szép lassan megfő. A sok kis változás mindig kevés, hogy lépjen egyet, utána meg már nem lehet. Majd meglátjuk. Mély kút a történelem.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr678077612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása