Kovács István, pakoljon, deportáljuk Magyarországra :-)
2023. június 09. írta: fofilozofus

Kovács István, pakoljon, deportáljuk Magyarországra :-)

A nap híre. Ilyen jót már régen hallottam:

 

Moszkva Magyarországra szállíthatta az ukrán hadifoglyok egy részét

 

Sokan nem értik ezt  hírt, akkor elmagyarázom:

Orbán régóta dolgozik ezen a lépésen. Nyilván, nem is kell külön kimondani, hogy a MAGYAROKAT szerette volna kihozni onnan. A ruszkikkal lezsírozta, hogy elengedik a magyarokat. A ruszkik nem adnak ki hadifoglyot, mert akkor az visszatér a frontra. De ugye ebben az esetben nem nagyon kell tartaniuk attól, hogy az elengedett fogoly hazaszeretettől lobogó szemekkel újra harcolni megy. :-)))))))) A szeretett ukrán földanyácskáért. :-)))))))) Lófaszt, hogy finom legyek. A nyugati államokkal is vélhetően tárgyalt erről. Ők megértették, hogy ez nekünk fontos, viszont kis számról van szó, azaz nem foglalkoznak vele. Ha az uki hadsereg fele magyar lenne, akkor adódhatnak ebből problémák, de nem ez a helyzet. Ráadásul gondolom megmondta, hogy csak a kettős állampolgárokat hozzuk ki. Aztán gondolom, ha valamelyiknek nincs, akkor azt gyorsítottan megadják. Azaz nemzetközi szinten, még a NATO-ban sem lesz ebből probléma. Az ukránok meg le vannak szarva, megbaszódhatnak mérgükben, bár szerintem a kis számok miatt beletörődtek ebbe. Persze tiltakoznak, de ennyi. Ha igazi ukránokat tömegesen vennénk át (amit egyébként a ruszkik ki sem adnának), akkor már zabosabbak lennének, de nem ez a helyzet.

Mellesleg az orosz hadifogolytáborban megnézném a többiek arcát, mikor szólítják a magyarokat, hogy Kovács István, Szabó László, pakoljon, megy haza. :-)))))))))))))))))))))))))))))

 

Ilyen egy igazi, hazaszerető magyar kormány.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1618142534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boldeone2 2023.06.09. 21:23:12

Ez azt is mutatja, hogy napi kapcsolatuk lehet az orosz-kormánnyal... vagyis nem sokat téved az, aki úgy gondolja, hogy Orbán valójában Putyin implicit szövetségese." Kéz kezet mos" alapon szívességeket tesznek egymásnak ....

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2023.06.10. 12:13:09

@Boldeone2: Sőt, így értelmet kap az is, hogy Viktor ellenezte Kirill pátriárka kitiltását az EU-ból. :-) Ő már akkor tudta, hogy mit akar majd cserébe. :-)))

Jumbóka · http://lepcsohazonkivul.blog.hu/ 2023.06.10. 18:30:23

Hogy hová nem fejlődött a marketing...
süti beállítások módosítása