Fajvédelem
2016. június 02. írta: fofilozofus

Fajvédelem

Nagyon rázós téma, de próbáljuk meg ezt is tabuk nélkül elemezgetni!

 

Vegyük a száz, de inkább kétszáz évvel ezelőtti falut. Mondjuk Magyarországon, mert ugye azt ismerjük valójában valamennyire. A fonóban Józsi, a rohadt menő legény királyul járta a legényest, Erzsi el volt ájulva, mert a fiatal lányok (és a fiúk is) mindig a rettentő fontos dolgok alapján döntenek. Aztán elment Józsi leánykérőbe, oszt úgy rúgták ki, hogy a lába sem érte a földet. Erzsi bőghetett, de az apja tudta, hogy Józsi apja alkoholista volt, a nagyapja elhagyta a családot stb. stb.

Na, ez a fajvédelem.

Megvéded a leszármazottaidat, hogy ne lefelé vigyen az életben az útjuk, hanem felfelé. Ne a romlásba, hanem a virágzásba. És ott volt mögötte az az egyszerű bölcsesség, hogy az utódok a szüleikre, nagyszüleikre hasonlítanak bizonyos kombinációkban. Erre mondják, hogy józan paraszti ész, amiben nincs olyan, hogy "mindazonáltal" meg hasonló mismásolások. Mikor mindenki ki meri mondani a nyilvánvalót. Óriási megdolgozás kellett (természetesen a média által), hogy az emberekből ezt az egyszerű bölcsességet kiöljék. Ehhez a legfőbb eszköz a keveredés áldásosságának bizonyítása. Nem ritkán hallom emberektől, hogy az igazán okos kutyák a korcsok stb. Persze, megkapsz egy aranyos kis kölyköt, felnő, és ugyanakkora lesz, mint mikor megkaptad. Vagy másfél méter magasra nő. Vagy mindenkit megharap.Vagy megnyalja a betörőt. Egyszerűen nem tudod, mi lesz belőle. De vegyél egyszer egy magyar vizslát, pontosan tudod, hogy milyen értelmes. És nem fogod összekeverni valami szar korccsal. De mi az alaptrükk? Az, hogy testvérrel nem egészséges utódot nemzeni.Tehát a keveredés jó dolog. Elég merész következtetés, matematikusnak ne menjenek. Ugye az unokatestvér is határeset. Sok országban (pl. arab országok) gyakori az unokatestvérházasság, hogy a nagyszülők vagyona ne aprózódjon. És már ott sincsenek nagyon nagy egészségügyi problémák. De ennél eggyel távolabbi esetben meg biztosan nincs. Ha megnézzük egy normálisabb faluban a neveket, mindenkit ugyanúgy hívnak. Mert a falvak három-négy alapcsaládból jöttek létre. Még sincsenek problémáik. Olyan ez, mintha a kard veszélyessége miatt betiltanák az összes kést az országban. A szakácsok meg az asztal szélével vágnák a húst. Mondok másik példát. Mindenki tudja, hogy a gyógyszer jó, mert meggyógyít. Tehát napi 100 gyógyszer 100-szor egészségesebb. Ilyen a genetikai távolság is: nem jó a nagyon közeli, de az nem bizonyítja, hogy akkor a minél távolabbi már aztán nagyon jó.

Nem kis erők mozdultak meg, hogy ezt a pusztító baromságot beadagolják. De sikerült. Szerintem, ha megkérdeznék az utcán járókelőket, hogy jó dolog-e a keveredés, majdnem mindenki azt mondaná, hogy igen. Száz éve ez még elképzelhetetlen lett volna. Jól dolgoztak a fiúk, na.

Hogy miért tették? Megmondom őszintén: fogalmam sincs. Nem tudom, hogy miért lenne érdeke bárkinek is. Ötleteim vannak, de egyik sem sziklaszilárd, ezért le sem írom. De menjünk tovább!

Nem állítom azonban, hogy az emberi minőség színtisztán genetikai eredetű lenne. Sok kulturális összetevője van. De aki nevelt gyereket, tudja, hogy az egyiknek énekelhetsz, botfüle lesz annak akkor is, a másik meg Pitagorasz-tételt sem érti meg, magyarázhatod napestig. Tehát a genetika a lényeg. DE! A rendkívül érdekes elméleti kérdésen kívül, EGYÁLTALÁN NINCS JELENTŐSÉGE. Mert az ember attól kapja a kultúrát, akitől a génjeit. Az, hogy az esetek egy igen kis részében nem így van, egyáltalán nem bír jelentőséggel.

Az emberi közösségek úgy gondolják, hogy meg kell védeni magukat, mert amit csinálnak, az jó. A másik nép meg a gonosz, hülye. Persze voltak olyanok, amelyek ezt nem így gondolják. De itt a VOLTon van a hangsúly. Eltűntek, említésre sem érdemesek. Valójában nincsenek. Azonban ha ezek a közösségek nem akarnak kihalni, akkor védeniük kell magukat. Ezért nem jó szó a fajvédelem, mert nem szól a kultúráról, arról nem beszélve, hogy egy emberi faj van. Ezt valahogy közösségvédelemnek kellene nevezni: megőrzöm a kultúrámat és a génjeimet. (A mai társadalomban egyik se nagyon megy, főleg az utóbbi. Kb. egy fiatal (30 évhez közeli) munkatársamnak sincs gyereke ugyanis. Én ezt látom mindenhol a multigecionális vállalatok vonzáskörében.)

Ha jobban megnézzük, a hagyományos vallások ezt tették, teszik: nem engednek körből kívül házasodni. Ha a muszlim, zsidó, keresztény közösségeket tekintjük, ez mindenhol egyforma. Ha nem voltál katolikus, esélyed sem volt pl. De a mai "modern", liberális európai kutúra ezt egyáltalán nem teszi. De miért?

És itt jön be a képbe a klasszikus, hitleri fajvédelem. Mi magyarok sajnos nagyon tudjuk, hogy a bukott forradalmak után jön a megtorlás. Ez az elmebeteg Hitler olyan volt az európai kultúrának, mint az MSZP-nek Gyurcsány: a sírásója. Ha nem kezdi terjeszteni a hülye nézeteit, és ezzel nem járatja le a "közösségvédelmet", és persze nem uszítja rá európára keletről a bolsevik, nyugatról meg a liberális megszállókat, akkor a mai napig lehetne értelmesen vitatkozni, érvelni olyan dolgok mellett, hogy nézzük meg egy közösség IQ szintjét. Vagy készítsünk statisztikát a börtönökben származás alapján. És nem, nem kellene faji törvényeket hozni, meg numerus clausust, tömeges megsemmisítést. De lehetne a PISA-tesztet nemzetiség alapján gyűjteni vagy a TV-ben tanácsolni a gyerekeknek, hogy ne házasodjanak feketékkel, mert buták lesznek a gyerekeik:

http://utazik.hu/iq-foldrajz-avagy-hol-elnek-foldunkon-a-legintelligensebb-emberek/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201605

Az egy dolog, hogy mi a 19.-ek vagyunk a világon (és előttünk olyan kis országok vannak, mint Kína meg Japán :-) ), de Egyenlítői Guineában (meg Afrika teljes részén, kivéve az araboknál) 59 az átlag IQ! Az átlag. Akkor rohadt sok van, aki 35-ös IQ-jú! Milliószám! És nem mondhatod ezt el, mert ez a hülye, agresszív német elkúrta. Nem kicsit, nagyon. Megfosztott minket a szabadságunk egy részétől, hogy beszélhessünk bizonyos dolgokról. Emiatt lehet, hogy megszűnik az európai kultúra.

Ha már a németeknél tartunk, akkor a szorgalmukról beszéljünk egy kicsit! (Most a II. Vilmos, Hitler, Merkel sort ne is említsük, mert a klasszikus jut az eszembe: nincs annál rosszabb, mint mikor a hülyeség szorgalommal párosul.)

A tény nyilvánvaló, nem kell vitatkozni róla. De miért alakult ez így? Nem tudhatjuk, de van egy megfigyelésem: már régen óriási volt arrafelé a népsűrűség. Csak az élt meg, aki nagyon hatékonyan művelte a földjét. Nálunk az 1700-as évek végéig emberhiány volt, itt a földesurak vadászták a munkáskezet, mindegy, hogy milyet. Akkor lett vége a feudalizmusnak, mikor több ember lett, mint föld. Náluk ez már korábban bekövetkezett. Ott nagyon hatékonyan (= ésszel és szorgalommal) kellett megművelned a földet. A török pusztítása ezt nálunk jelentősen kitolta. Én ebben is a "közösségvédelmet" látom: csak azok adhatták tovább a kultúrát és a genomot, akiket kiválasztott a rendszer. És ez évszázadok alatt felhalmozta azt a német mentalitást, amit mi most ismerünk. Hogy a jobb csapatot is legyőzik a VB-döntőn.

Csak egy dolgot kérek: ahogy minden kérdésben, ebben is józan ész vezessen minket. Ne a média, mert az ellenünk dolgozik. Mondjuk el gyerekeinknek az igazságot, hogy azért mert nem akarsz házasodni feketékkel, még nem akarod kiirtani őket; hogy merjenek szabadon gondolkodni, ne fogadják el a ránk erőltetett dogmákat, ami ellentmond minden tapasztalatnak.

 


 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr688761530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása