Balmaffia
2013. február 23. írta: fofilozofus

Balmaffia

Itt (http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/2013/01/20/baloldali) volt már szó róla, hogy mi a baloldali. De ez az emberekre vonatkozott, hogy kik a szavazók. Most beszéljünk egy kicsit a vezetőikről.


Ugyanis az MSZP (és csatlósaik) nem párt. Az MSZP egy bűnszövetkezet, azaz maffia.

A szervezet tagjai:
párt(ok), újságírók, pénzÜGYESEK stb. Nem tudom, mikor alakultak, de első sikerük 74-ben történt, mikor rábeszélték a hatalmát betegesen féltő főkommunistákat, hogy vegyenek fel devizahitelt. Konvertibiliset, ahogy akkor mondták. Most már mindegy, hogy mire, a lényeg, hogy el kellett költeni. (74-ben felvettünk 4-5? milliárd dollárt, amit visszafizettünk 78-ra, úgyhogy már csak 3 milliárddal tartoztunk. Ezeknek a folyamatoknak az ismerete nélkül sosem értjük meg, hogy mi történt velünk. Köszönöm a zseniális Lóránt Károlynak, aki írásában felvilágosított (sajnos papíralapú, úgyhogy nem tudom linkelni, de rákeresve a nevére biztosan lesz még infó)). Akkor kaparintották a kezükbe a hatalmat és nem szeretnék kiengedni. Bár ez többször megtörtént, de mindig visszakapaszkodtak. nagyon reménykedem, hogy 14-ben nem fog nekik sikerülni. Utána meg szétesnek majd. De erről később.

Szóval hogy működik ez a balmaffia? A politikusok osztják a pénzt (a mi pénzünket) a megfelelő helyekre. Ennek sok módja van, elég ha a Pécs felé vezető úton található "alagutakra" gondolunk. De persze a legjobb szivattyú a kamat. A jó magasan tartott jegybanki kamat.5% kamat nem a világ. Pedig 14 év alatt megduplázza a tartozást (1,05 a tizennegyediken). A politikusaik jól járnak. Mindegy, milyen hülye áll ott, csak a megfelelő helyekre jusson pénz. Ilyen megfelelő hely a sajtó. Ha az internetes médiába belenézünk, gyakorlatilag csak az ő embereik véleményét halljuk. Mert a sajtó is ezer szállal kötődik hozzájuk. Már régen tőlük kapják a pénzt, és valószínűleg már rokoni kapcsolatokkal is megerősítették ezeket a kapcsolatokat. Egyszerű ez: te ideadod a szerencsétlenek pénzét, mi meg megmagyarázzuk nekik, hogy rátok szavazzanak. Teljesítenetek nem kell, elég, ha ezt a feladatot végrehajtjátok. Csak itt ez a rohadék Fidesz. Ez mindig bekavar, de erről majd gondoskodunk mi, ti csak adjátok a pénzt! Ha nagy a gáz, majd hívjuk a külföldi haverokat ott az IMF-nél, meg az EU-nál.

Azonban minden szervezet, gazdasági társaság olyan, mint az igazi élőlények szervezete. Gondoljunk bele, hogy miből áll egy élőlény, mondjuk egy csirke. Hidrogén, oxigén, szén stb. Ezek jól el vannak helyezve egymás mellett és MŰKÖDNEK. Most vágjuk le ezt a csirkét! Minden ugyanott van (akkor inkább fojtsuk meg, az undorító, de a példánkat jobban alátámasztja), de már NEM MŰKÖDIK. Mi változott, hiszen minden atom a helyén van! Érdekes dolog ez: a működés valahogy a kapcsolatok megszokott rendszerét jelenti. A lényeg, hogy így működik a mesterséges szervezeteknél is. Ha elvesztik a következő választást is, akkor ez a mérgezés leállítja majd a kapcsolataikat. Bírtak már ők ki négy évet többször is, mert tudták, hogy utána kamatosul visszaveszik, amit közben elmulasztottak. Megmaradnak az embereik, persze a hatalom nélkül. Nem lehet már odatelefonálni egy-egy jó megrendelésért, nem kapja már meg az újság a hirdetéseket a Szerencsejáték Zrt.-től, nem siet majd New Yorkból a bróker, és egyáltalán nem fog működni a RENDSZER.

Ez lesz a balmaffia kimúlása, de nem adják majd olcsón a bőrüket. Nagyon meg kell majd ezért dolgoznunk.

Készüljünk fel lélekben 2014-re!

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr775101032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása