Deutschland, Deutschland unter alles
2015. szeptember 03. írta: fofilozofus

Deutschland, Deutschland unter alles

Gondolom, mindenki emlékszik még a boldog 80-as évekre, mikor a haverok apja, aki kamionos volt, kilószám csempészte haza a Fa szappant. Minden barátom kamionos akart lenni. :-). Az anyukák a Burda magazinon élvezkedtek, míg a papák a német bőrgatyás pornóújságokon. Persze az 1-es VW Golffal a legjobb csajokat szedték fel a német pajeszos vízvezeték-szerelők. Németország volt a NYUGAT. Tudtuk mi is, hogy a Messerschmittek kenterbe verték a szar ruszki gépeket. (Azt hiszem, még az autóskártyában is egy német gép (BMW, Porsche?) volt a nyerő. Csak a hangulat kedvéért: http://i838.photobucket.com/albums/zz310/race2win/1982%20BMW%20320i/DSCN0195.jpg)
Az idő telt-múlt, de a németekről létrejött kép nem változott. Gondoljunk bele, mikor valaki azt mondja Magyarországon a közéletben  (és ez nem ritka), hogy ez nem EURÓPAI (mondjuk viselkedés, autópálya stb.), akkor még véletlenül sem Szicíliára vagy Bulgáriára gondol, hanem Németországra. (Persze néha odakacsintva, hogy a vén szarrágók...)
Remélem, mindenki sejti, hogy hogyan kerül manapság a német téma az asztalra. Igen, a menekültkérdésről van szó. A fenti gondolatmenet végére ugyanis odatehetnénk, hogy EDDIG. Eddig ezt gondoltuk a németekről, Németországról, de a mai naptól megváltozott minden, legalábbis bennem. Nézzük, hogy miért?
Kezdjük Ukrajna ügyével! Ugye mindenki tudja, hogy az európai szankciók miatt az EU, de főként Németország euromilliárdokat veszít, miközben az amerikaiak röhögnek, és egy év alatt 20 milliárd dollárral nőtt a kereskedelmi forgalmuk a ruszkikkal. Egy barátom megfogalmazása szerint a normális a következő lett volna: Merkel és Putyin leülnek tárgyalni, Porosenkot leültetik a folyosóra, aztán meghúzzák a határokat a térképen, és behívják az elnök urat, hogy itt kell aláírni. De vegyük a lehallgatási botrányt! A világ legjobb technikai készülékeinek előállító országa ennyit tud??? Az amik akkor hallgatják le őket, amikor akarják? De menjünk tovább! Sajnos most linkelnem kell Gyuri bácsi honlapját, de ez annyira jó, hogy nem lehetett kihagyni:

 

Röviden a lényeg: a németek haza akarták hozni a rohadt nagy aranykészletük egy részét, amit SZÍVES MEGŐRZÉSRE átvettek a jenkik, de egy nagy lófütyit kaptak vissza.  "A Bundesbank és a német kormány úgy döntött, szükségtelen Németországba szállítani azt kb. 64,7 milliárd dollárnyi aranyat..." Érjük, ugye, a németek úgy döntöttek, hogy mégsem kérik vissza. :-)))))))))))))))))))

De a következő mondat viszi be a balhorgot, itt már a padlón fetrengés is előfordulhat:
"A Fed New York-i lerakata a világ legnagyobb aranyraktára, 36 ország több mint 7000 tonna aranyát őrzik ott ingyen. Azért ingyen, mert a Fednek már önmagában az a tudat is sokat jelent, hogy más államok rá merik bízni a készleteik őrzését." Tudtam, hogy Gyuri bácsi talpnyalói a teljes agyhiánnyal rendelkezőket célozzák, de ez akkor is a marketing csúcsa. (Te, Jim, mondjuk meg őszintén vagy csináljunk inkább még három kommandós filmet, ahol mi vagyunk a jók?)
De miért tehetik meg velük ezeket a dolgokat? Miért nem állnak a sarkukra? Hiszen gazdaságilag az egyik legerősebb ország a földön!
Sokáig lehetne elemezni a helyzetet, de vegyük a két legfontosabb állítást:
1. Németországot 1945-ben megszállták a nyugati hatalmak, pl. az USA. Miért? MERT ELVESZTETTÉK A HÁBORÚT. És még ott vannak az amik? Igen, ott vannak. És nem úgy, mint nálunk, hogy békeidőben szövetséget kötöttünk velük (érzed elefánt, hogy dübörgünk, mi ketten), hanem konkrétan ott maradtak. Tudom, a németek szeretnék ezt, mint ahogy nem akarják hazahozni az aranyrudakat. Meg ugye mi kértük a ruszkikat, hogy maradjanak má' egy kicsit. Mindegy, hogy most ezt megszállásnak tekintjük vagy sem, az országuk területén idegen csapatok vannak. Ilyet Oroszországban, Kínában nem tapasztalunk. Vannak német támaszpontok az USA-ban? Na, ugye.
2. Németországnak nincs atomfegyvere.
Ha ezt a két dolgot összeadjuk, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy No. nem nagyhatalom, és nem független ország. Így hamar érthető, hogy miért nem képesek a saját érdekeiket érvényesíteni.
De ennél a két pontnál van egy még fontosabb: a német sajtó liberális kézben van. Ez ugye a nagytőke kézivezérlését jelenti szebben megfogalmazva. Mert ugyan hol nem a nagytőke érdekeit képviselik a liberálisok? Megtörtént: konzervatív német politikus suttogva mondta az egyik fideszes képviselőnek egy ügyben (nem emlékszem már, mi volt pontosan, tán a homoszexualitás nem természetes voltáról volt szó), hogy ilyet ők nem mernének kiejteni a szájukon, mert a sajtó azonnal rájuk ugrana. Mert a sajtó uralkodik, és azt az amik 45 óta nem engedik ki a kezükből. Eddig talán nem mondtam újat, hiszen régóta ez a helyzet, de talán most egy kicsit nyilvánvalóbbá vált. Így már érthetjük, hogy Merkel miért mond olyan hülyeségeket, amilyeneket.
Azonban most egy stratégiai váltást véghez vittek az amerikaiak: eddig hagyták a németeket élni, de most elhatározták, hogy megszüntetik Németországot, legalábbis tartalmilag. Ugyanis egy 0,8-as termékenységi rátájú országba bevinni évi több millió muszlim bevándorlót, pontosan ezt jelenti. Nemrégen láttam statisztikákat olyan országokról (pl. Albánia), ahol a muszlim lakosság aránya elérte a lakosság 10-15%-át. Na, onnan nincs megállás a 100-ig. Az közismert, hogy a németországi török közösség 6 milliós lélekszám körül van. De azt már nem mindenki tudja, hogy 500 ezren mentek oda kb. (Nézzük csak, mi van otthon? Törökország lakossága 1964-ben volt 29 millió, most 79, azaz évi egymilliós a szaporulat.) Hogy miért teszik, egy nagy elemzést érdemelne, de ugye Németország nem ezeréves ország, 1871-ben alakult, nem olyan nagy csoda ez, ahogy gondoljuk. És akkor értelmet nyernek Orbán Viktor szavai, hogy a nyugat hanyatlóban van, kelet felé kell orientálódnunk. Mindig sejtettük, hogy igaza van, de hogy ennyire gyorsan bekövetkezik, azt talán nem gondoltuk volna. Persze sajnáljuk az évszázados igazodási pontunkat, mert mégiscsak hozzájuk akartunk hasonlítani mindig, sőt hasonlítunk is rájuk sok mindenben. De számomra most lett világos: ők ezt a harcot 1945-ben elbukták.
Akkor egy kicsit keményebben megfogalmazom a mondanivalót: Németországnak vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr447758994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hétköznapi libsizmus 2015.09.06. 02:05:10

A német kötelességtudó, és ha úgy szól a parancs akkor brutális tud lenni

A kettőt egyszerre most úgy gyakorolja, hogy saját magát rugdossa seggbe. Ezt hívják szaknyelven önnácitlamításnak

David Bowman 2016.09.05. 15:14:01

Németország jogilag sem szabad ország. Legalábbis az NSzK része nem. Hogy ezt mára hogy oldották meg, azt nem tudom, de a nyugati részen a szövetséges megszállás máig érvényes.
süti beállítások módosítása