A leggusztustalanabb honlap: kozosorszagmozgalom.hu
2018. március 13. írta: fofilozofus

A leggusztustalanabb honlap: kozosorszagmozgalom.hu

Mint azt tudjuk (A segg hülye közvéleménykutatók, Akkor tisztázzuk, mi az a centrális erőtér) a Fidesz a választásokon olyan 43% körüli eredményekkel szokott szerepelni. Mióta az új választási rendszer van, ennyivel nyerni is tud, a régiben meg az első fordulóban vitézkedhetett, de a másodikban általában összefogtak ellene, és kikapott. Erkölcsileg ez nem túl jó dolog. Mármint az, hogy tkp. nem valamire, hanem valami ellen szavazunk. Negatív döntés, csak negatív eredménye lehet. Szerencsére most csak egy forduló van, itt tényleg nem kell taktikáznunk: arra kell szavaznunk, aki tetszik, és kész.

Azonban Hódmezővásárhely óta ez a "sokan vagyunk, de nem vagyunk elegen" tudás kiszabadult a palackból. Rájöttek az ellenzéki pártok, hogy csak összefogással győzhetik le a Fideszt. Pontosabban összefogás nélkül nem győzhetik le. És ezért jött létre ez az oldal. Hogy koordinálja az ellenzéki visszaléptetéseket. 

És ettől a végtelen cinizmustól gusztustalan ez a honlap, mert megmutatja az ellenzék EGYETLEN gondolatát a mai magyar világról: le kell győzni a Fideszt. Mindegy az adórendszer, mindegy, hogy mit gondolunk a világról, a bevándorlásról, az oktatásról, a gazdaságról. Mindegy, mert csak egy cél van: legyőzni Orbánt. Eddig is tudtuk, hogy ők ilyen primitívek, de most talán lehullt a lepel: maga a pőre valóság mutatkozik meg. Mikor Casanova szép szerelmes szavai mögül kibújik a lényeg: told le a bugyidat. Mert a többi nem érdekel.

Olvassuk el saját oldalukon az első mondatot:

"A Közös Ország Mozgalom közös értékek mentén közös célok erőszakmentes elérésére szövetkezett magyar polgárokból áll." 

Közös értékek. Pontosan milyen közös értékek is? Egy jobbikosnak, LMP-snek, MSZP-snek milyen közös értéke is van? Talán még az sem közös bennük, hogy magyarul tanítanának az iskolában.

 

De hagyjuk is! Ez a moslék honlap nem ér annyit, hogy ennyit beszéljünk róla. Amiért írtam róla, az maguk az adatok. Olvassunk bele bátran:

https://kozosorszagmozgalom.hu/kozvelemenykutatas/

Nézzük meg a választókerületeket egyenként! Mert ugye a választás ott dől majd el vélhetőleg: aki a legtöbb szavazatot kapja, akár csak eggyel is, az nyeri az egész körzetet.

És amit látunk, az bizakodással tölt el: hiába a sok szervezés, kockáztatás. Ha összefognak a Fidesz ellen, akkor még jobban nyerünk. Persze ez csak kutatás, de ha szándékosan nem hamisított adatokat tárnak elénk (azért ennek is van nagy esélye), akkor úgy néz ki, hogy az összefogás a pártok között még csak-csak meglenne, de a szavazóik már nem akarják ezt ennyire. Mert jó a Jobbik, jól megmondja és európai bért adnának nekem is, de azért Gyurcsányékra nem szavazok -- gondolja a jobbikos szavazó. Az LMP-s meg a nácikra nem szavaz szívesen. Persze tudjuk, hogy van átszavazási hajlandóság, de nem 100%-os.

 

Úgy néz ki, hogy Hódmezővásárhelyt nem lehet eljátszani az egész országgal.

Úgy legyen!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2913736726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása