A 2006-os puccskísérlet
2020. augusztus 23. írta: fofilozofus

A 2006-os puccskísérlet

Egy olyan dologról fogok írni most, ami talán sokaknak nyilvánvaló lesz, de lehet hogy többen még nem látják át ilyen kristálytisztán. Ugyanis ez egy megszervezett puccskísérlet volt. Igen, a magyar 2006-os eseményekről akarom elmondani a sejtésemet.

Előtte azért járjuk körül egy kicsit a témát, ismerjünk meg pár fontos adatot, ami nélkül nem láthatunk egészen tisztán! Elsőként oszlassunk el egy konkrét, bizonyos pártérdekek által sugallt ferdítést!

Sok helyről hallottam, hogy a rendőrök csak megregulázták a fideszes tüntetőket.

Ez ellen mindig kikelek a leghatározottabban. Én is ott voltam ugyanis 2006. október 23-án az Astoriánál.

SEMMILYEN TÜNTETÉS NEM VOLT OTT.

A valóság és igazság az, hogy a Fidesz MEGEMLÉKEZÉST tartott. Elmennek az emberek, meghallgatják a beszédet, oszt hazamennek. Hogy nem így történt, az nem rajtunk múlott. Nyilván ez is a hazugsággyár terméke, hogy a fideszesek ott zavarogtak és jól megérdemelték, amit kaptak. Csak nem igaz belőle egy szó sem. Tisztességben megőszült tanárok, idősek kaptak ott karlapot a fejükre. Márti néni, egy közismert, híres népzenetanár ismerősöm mesélte, hogy egy kicsit elesett, és ezért a kardlap a körúti szegélyt jelző korláton csattant, és nem a fején. Nem akarok belemenni a részletekbe, mert sajnos mindenki látta a képsorokat. Az egyik kisebb téren, még délelőtt, emlékszem ott menetelt az élen Novák Előd, olyan 1848-as forma kisdobbal, és azt ütötte. A rendőrök pedig leteperték és elvitték. Iszonyatos düh forrt bennem, hogy ezt meg kell bosszulni, hogy az 50 éves évfordulón pont ugyanúgy viselkedtek a rendőrök, mintha a történelemből eltűnt volna 50 év, a sok szép beszéd a demokráciáról, a liberális lúzungok egyszer csak kardlappá "nemesedtek" megint. Rohadt, mocskos kommunisták.

Akkor most megnyugszom :-), és megpróbálok továbbírni.

OK, tehát fideszes tüntetés nem volt, de rendőri brutalitás igen. Miért?

Ha a részletekbe megyünk, akkor azt látjuk, hogy az őszi események lassú fokozásával olyan érzelmi állapotba juttatták el a rendőröket, aminek ez lett a következménye. De mégis, hogy csinálták? Először is a rendőröket nagyon hosszú időn keresztül elzárták a családjuktól, izolálták őket a külvilágtól, és hamis hírekkel etették. Elmondásukból tudjuk, hogy a rendőrségi rádión ilyen hírek keringtek, hogy hol lincseltek meg egy rendőrt, már meg is halt pár közülük. Mint a ketrecbe zárt állatot hergelték őket. Közeli ismerősöm mesélte, hogy Gyergyóban volt egy medve még a 80-as években rács mögött az egyik gyár udvarán. Olyan gyári medve. Mikor elmentek az emberek, azzal viccelődtek, hogy bosszantották, ingerelték. Vicceskedtek, na. Aztán egyszer egy ember bottal kezdte piszkálni. A medve meg akkorát csapott mérgében a botra, hogy "hősünk" kezét eltörte. Pedig nem is volt alátámasztva, csak úgy a levegőben. :-)) Szóval ilyenekké lettek idomítva a rendőrök is. És akkor ne feledjük a legfontosabbat:

egyik rendőrön sem volt azonosítószám.

És ez az egyik kulcsa a történéseknek! Mikor utólag a tárgyalásokon megkérdezték őket, hogy miért nem volt rajtuk, akkor olyan cinikus válaszok születtek, hogy "leesett". Minden kétséget kizáróan KÖZPONTI utasításra történt mindez. A rendőrök nem egy szabálykerülő banda, és egy-egy azonosító esetleg tényleg leeshet, de mindegyik nem. Ne nézzen minket senki hülyének! Szándékos, tudatos akció volt a jelvények hiánya, mert tudták, hogy csak így garantálhatják a következményeknélküliséget. Mint ahogy az utólag be is igazolódott a tárgyalásokon. Ugyanis a bíróság és az ügyészség vélhetően a rendőrök pártját fogta sok esetben, de azért a rend "őrei" (akik ebben az esetben a rendbontók voltak) ellen is több bírósági tárgyalás volt. Csak majdnem mind azon bukott el, hogy senki sem tudta azonosítani egyértelműen az elkövetőket. Akik levetették a jelvényeket, azok mindezt tudták, és azt is, hogy most törvénytelenségre fogják a rendőröket ha nem is utasítani, de "hajlítani".

És ha ennyi "véletlen" nem elég, akkor a Deák téri, vélhetően csekély számú, és tényleg randalírozó csoportot VÉLETLENÜL úgy szorították ki a térről, hogy VÉLETLENÜL az éppen ott megemlékező tömegbe tereljék őket, és VÉLETLENÜL agyonverjék a fideszeseket, kilőjék a szemüket gumilövedékkel.

 

OK, odáig eljutottunk, hogy szándékosan kondicionálták a rendőröket így, és központilag történt az egész. De ki szervezhette meg ezt rendőrségi szinten? Nyilván valaki magas rangú vezető, aki a politika támogatását is élvezte. Ugye ha nem élvezte volna, akkor nem meri ezt megtenni, de ha mégis a politikusok ellenére tesz, akkor másnap vehette volna a kalapját. Szóval erős a gyanúm, hogy ez az ember:

Gergényi Péter.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Gerg%C3%A9nyi_P%C3%A9ter

Az adatok tanúsága szerint ő volt a BRFK vezetője akkor. Elég nagy hatalma lehetett, gondolom ő szervezte a budapesti rendőri biztosítást akkoriban. Most hagyjuk, hogy a végzettsége nem volt meg a poszthoz, pontosabban őt akkor már nem lehetett volna kinevezni végzettség hiányában, de mivel már előtte hasonló tisztségben tevékenykedett, azért igen. :-) Vagy valami ilyesmi jogászkodás. De ez nem is lényeg. Idéznék a wikiről:

 "2010 szeptemberében az Országgyűlés Vizsgálóbizottságának a meghallgatásán az egykori főrendőr szinte egyetlen feltett kérdésre sem válaszolt oly módon, amely morálisan elvárható minden volt- és jelenlegi „közszolgától”. Magatartását azzal indokolta, hogy nem emlékszik a történtekre."

Ez a nem emlékszik nagyjából azonos kategória a "leesett a jelvény"-nyel. A morálisan elvárható azt jelenti, hogy jogilag nem, tehát ezért őt jogilag megtámadni nem lehet, hiszen "nem emlékszik". De erkölcsileg igenis van jelentése: leszarlak titeket, nem jelentetek számomra semmit. És ez a hozzáállás vajon 2006-ban is ugyanilyen magas morális szinten volt meg??? Csak kérdezek.

Mindazonáltal bizonyítékok nincsenek arra, hogy ő volt a rendőri oldalról a főszervező, ezt ítélje meg mindenki maga. 

 

És akkor most jöjjön, hogy mi volt szerintem ebben a puccs!

Egy barátommal és családjainkkal vettünk részt ezen az ominózus MEGEMLÉKEZÉSEN, mikor jött a hír, hogy "megtámadtak minket a rendőrök"! Egy barátom akkor csillogó szemekkel mondta, hogy menjünk oda, és ha összefogunk, akkor sokra leszünk képesek. És ha Viktor mindenkit felszólít, akkor közös erővel tényleg legyőzhetjük a rendőröket. Mire én a régi, jó családi parasztöszönre hallgatva az azonnali megfutamodást javasoltam, ami a barátom feleségével együtt a forradalmárt is kelletlenül hazatérésre ösztönözte. Így mi már itthonról néztük, hogy hogyan verik agyon az embereket a magukból kikelt rendbontók, izé rend"őrök".

És meg kell vallani, hogy akkoriban nagyon sok fideszes szájból elhangzott ez a megközelítés, hogy adjon ki Viktor "parancsot" valamiféle nemzeti forradalomra. Ha jól meggondoljuk, nagy forradalmaink mindig ilyen elkeseredett helyzetből indultak.

És mind jól el is buktak.

Ezért nagyon becsülöm Orbán Viktort, hogy ő vagy tanácsadói átláttak a szitán, hogy mire megy ki a játék. Nem értettük, hogy miért nem nyilvánít véleményt. Csak annyi népi legendát terjesztettek, hogy Viktor testőrei a "megkérdezése" nélkül betették a kocsiba és kimenekítették. Nyilván egy erős vezető tehet a testőrei ellen, HA AKAR. Legendának azért jó volt. De a Kossuth--Széchenyi-vitában Viktorék mindig is Széchenyi mellett álltak, úgyhogy most elmaradt a forradalom. Igaz, 4 évet kellett várni, de 2/3-dal egy új fejezet nyílhatott a magyar történelemben. (Ha ilyen 4 éves várakozásra példát keresnék, akkor rögtön az SZDSZ árulása, a Horn-kormányba való felesleges belépése ugrik be. Ők nem tudtak várni, mert KAPZSIK voltak, ők "most" akarták a hatalmat, a lóvét. Meg is lett a döntésük következménye.)

Mert mi volt a terv, legalábbis szerintem? Pont az, hogy egy olyan "forradalmat" robbant ki Gyurcsány, amit kézben tart, mert azt csak a hülye hiszi, hogy az utcai tömeg legyőzheti a karhatalmat. Aztán lehetett volna kirakatper, amiben a Fideszt feloszlatják (pont a választás előtt), meg esetleg börtön Viktornak. Legjobb, ha elmenekül, és vissza sem jön. Ferenc már akkor ugyanis pontosan tudta, hogy más lehetősége nincs a hosszú távú hatalomra. Persze most már kiderült, hogy kinek tulajdonítom a fővezéri szerepet. Természetesen neki. De képes lenne ő ilyen dologra??? :-)))

Most mindenki emlékezetébe idézném, hogy csinált ő már ilyet, csak kicsiben. Ez volt a köteles beszéd, amivel lehet, hogy választást nyertek, és ráadásul ő hencegett el vele egyik könyvében, hogy Ő VOLT  A FŐSZERVEZŐ ÉS AZ ÖTLETGAZDA. Egy kommunista titkosszolgálati múlttal rendelkező családban ez nem jelenthet gondot. Remélem, senki sem hiszi, hogy ezek a kapcsolatok, ez a tudás egy pillanat alatt a semmibe vész. Elárulom, hogy ennél nagyobb dolgokat is el tud intézni. Nem tudom, hogy feltűnt-e hogy az utóbbi pár évben minden ellenzéki párt éléről eltűntek azok az emberek, akik a függetlenséget jelentették, és előtérbe kerültek azok, akik az összefogást. Kezdődött Schifferrel... mert neki is ezért kellett mennie, és most Jakab stb. stb. Biztosra mehetünk, hogy 2022-ben meglesz a TELJES ellenzéki összefogás.

 

Most már csak az a kérdés, hogy

KI EZ AZ EMBER?

Talán az ördög maga, hogy ilyeneket tud elintézni? Vagy a régi KGB-sek tkp. egyenlőek az ördöggel?? Úgy néz ki, hogy akkor Viktor az angyal :-)))))), mert egyedül őt nem tudta megfogni. Vagyis dehogynem. 2006-ban azon a gusztustalan miniszterelnöki vitán még őt is megbabonázta, még szólni sem tudott. Csak úgy látszik, szerzett maga mellé valami hipnotizőrgyilkos KGB-ellenes médiumot :-))), ami megvédi őt ezentúl.

Nagyon kemény lesz ezek után a 2022-es választás. Mi meg csak reméljük a legjobbakat, és szerezzünk be sok tömjént meg fokhagymát. :-))))))

Mert ellene más úgysem fog segíteni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1516173884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toadwart66 2020.08.23. 20:28:18

Ah! Megjelent a Fényes Szelek Nemzedéke 2.0. Végre. A Fidesz soha nem csalt, soha nem lopott, végleg megszűnt a korrupció, csak a vicces egymásra mutogatás mardt, Mészáros Lőrinc megállíthatatlanul gazdagszik, Simicska L. most már nem, a munkanélküléség eltűnt. 360:1-re legyőztük az összes Eurót, jól lebírkózzuk a homoszexulatisásot' + Simone de Beauvoir egy tök hülye tyúk volt. Atiszemitizmus nálunk hivatalosan nincs, csak úgy diszkréten, magunk között mondva létezik. Itt régen olvasható blogok voltak. Persze ez is az, csak valahogy máshogy, vonalasan. Nyugi, Fofi. A Fidesz 2022-ben nyerni fog. Ha nem, akkor is, csak még inkább. Klasszikus irodalmat kezedbe ne végy, mert összezavar. Ez részemről aljas személyeskdés, bocsánatot kérek érte. Amúgy a Viktor tényleg rengeteget köszönhet ennek a balfasz, Gyurcsány nevű aranyhalnak, aki még most is képes ökörségeket beszélni, nem is kicsiket, hanem nagyokat. Eltakarodni azonban nem nagyon akar, mivel sokan szavaznak rá is. Az alfahímek javíthatatlanok. Képtelenek a csapatmunkára. Ez van! Baráti ölelés, meg minden.

Hungry horse 2020.08.23. 21:05:07

Orbán magára hagyta a böszme ellen tiltakozókat a Kossuth téren és 23.-án is.
Majd 2010 után is.
2014 után is.
2018 után is.
Tegnap is.
Minden nap elárulja a saját népét.
Is.

Orbán egy tartott ember, akinek a madzagjait külföldről kezelik.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.08.23. 21:52:33

@Toadwart66: Hát nem tudom, ez mennyiben a cikkhez történő hozzászólás volt. Nem nagyon.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.08.23. 22:01:28

@Hungry horse: Igen, az általános iskolában, mikor megütött az erősebb Pistike, akkor bedőltem ilyen színvonalas ösztönzéseknek, hogy "nem mersz visszaütni". Nyilván sokan örültek volna, ha Viktor akkor "visszaüt". De nem kapták meg ezt az örömet.

Szerintem meg pont akkor hagyott volna cserben minket. Mert akkor még most is ők kormányoznának. Nem tudom, hogy IQ-ról hallottál-e már? Meg ugye a sakkról. Tudod, ott nem az győz, aki nagyobbat üt, meg becsületesen viselkedik. Az Horhy volt, aki "nem hagyta ott a süllyedő hajót", és a németek és Szálasi kezére játszotta magát bárgyú módon. De ő "becsületes" volt. Viktor meg sikeres.

"Orbán egy tartott ember, akinek a madzagjait külföldről kezelik. "

Ilyen elméleteket naponta ezret lehet gyártani. Akár igaz is lehet. meg nem is. Amíg nem látok rá bizonyítékot, addig hadd higgyem már az ellenkezőjét.

Várjál, van még egy lehetőség: külföldön, ahonnan a madzagokat rángatják, van egy olyan szemét, aljas érdekcsoport, aki, de csak persze szemétségből, úgy rángatja a madzagokat, hogy kiugróan nőjön a magyar GDP, növekedjenek a házasságok, csökkenjen az államadósság, vegyünk egy csomó cuccot a hadseregünknek meg ilyenek. De persze ezt szigorúan csak a megtévesztés miatt, hogy ha majd már nagyon hiszünk neki, akkor ... akkor majd nagyon rossz legyen.

:-))))))

midnight coder 2020.08.24. 07:43:52

Igazából 2006-ban nem ez volt a legnagyobb gáz. Ez csak egy füstfüggöny volt, a dolog arról szólt hogy a nyugati sajtóban ne az legyen a címlapon, hogy lám Magyarországon az 1956-os forradalom 50. évfordulóját az a párt ünnepli, aki anno leverte, és akik embereket végeztettek ki, börtönöztek be, vagy csak vertek szarrá emiatt.

Ennél sokkal kínosabb volt akkoriban az Öszödi beszéd. Egy ilyen után egy európai országban feláll a kormány, új választásokat ír ki, az elkövető miniszterelnök pedig egy vödör hamut szór a fejére, majd örökre távozik a politikából, kis családjával egyetemben. Azzal, hogy nem ez történt, Fletóék kiírták az országot az európai demokráciák sorából. Új szabályokat fektettek le, amihez aztán később Orbán csak alkalmazkodott. Az illiberális demokrácia nem a második Orbán kormánnyal kezdődött, hanem itt. Ráadásul ezzel Fletó örökre kinyírta az MSZP-t, ami ugyan egy pozitív dolog lett volna, ha nem hozza létre helyette a DK-t, hanem hagyja hogy megteremtődjön egy hiteles ellenzék. Így viszont váltópárt híján Viktor bácsi azt csinál amit akar, és ez legalább annyira nem jó, mint hogy Fletóék elkúrták, nem kicsit, de nagyon.

A "független" balfék sajtó pedig most centire azt kapja amit megérdemel. Ha anno nem állnak ki Fletó mellett, és az Öszödi beszédet nem úgy adják el a birkáknak hogy "Igazságbeszéd", akkor most lenne mit enniük. De ezek az IQ huszárok csakis és kizárólag a következő havi fizetésig gondolkodtak már akkor is.

Toadwart66 2020.08.24. 08:04:04

@fofilozofus: Bővebben kifejtve, mivel bealudtam. Oké-oké. Volt az Astoriánál egy teljesen durva tömegoszlatás. Csúf dolog, egyes bűnösök elnyerték büntetésüket, Gyurcsány megbukott. Ez pozitív. Előtte azonban néhány rendőr alaposan megsérült, a hős felkelők autókat gyújtotak fel, tankkal rohangáltak, loptak, összehugyozták a Kossuth teret, ebben az esetben a bűnösök jutalomban részesültek, szabadságharcosok lettek, a mihaszna Göbl gyerek pl. 1 millió forintot kapott, mint aktív résztvevő, kártérítésként, károkozásért. Próbálj meg mostanság behatolni egy állami intézménybe. Ellenzéki képviselőként sem teheted meg. Nem lövik ki a szemedet, de jól megpicsáznak, majd szénné büntetnek. Kövér papa lassan Atlanti falat húz a Parlament köré. Most próbálna Orbán rontom-bontani. Kapna a pofájába rendesen.
Jobb lett-é nékünk azóta? Személy szerint nekem jobb, mivel a fiaim nyugati egyetemen tanultak, így jól keresnek, de a büdös életbe ide vissza nem fognak jönni, főleg ha szereznek maguknak nyugaton állampolgárságot. Belorussziába nem vágynak.
Van egy állásom, amolyan természettudományos, politikailag semleges, meg egy másik, amivel pénzt keresek, konkrétan kerteket gondozok, amely békés tevékenység. A megtakarításaimat kiviszem Ausztriába, mivel ott jobbak a feltételek. Köszönöm kérdésedet, amit nem tettél fel, én jól vagyok. Nem magamért sírok. (Ajvékolok.)
Az ország közben élhetetlenebbé vált. A propaganda szerint a magyar egészségügy nagyjából világszínvonalú. Hát, ha ezt mondják... Volt infarktusom, szívműtétem. Sokat fizettem érte, de túléltem. Akinek nincs pénze, lesz temetése.
Az oktatás ki van hegyezve a keresztény tanításokra, meg az innovációra. Az alapkutatás úri huncutság.
Az országot egy Németh Szilárd nevezetű tanító védelmezi.
Itt jön a képbe a 2006-os szabadságharcod. Egyre kevésbé izgalmas a partizánok beszámolója, akik egyre többen voltak, rengeteget szenvedtek, de ez 2006-ban volt. 2010 óta minden politikai húzásért Orbán a felelős.
A szociális hálót kihízták a szegények alól, odalökték nekik a közmunkát. A rokkantak meg..., hagyjuk. Orbán nagyon ügyes politikus. Hangzatosan meghirdet valamilyen programot, amiből a kegyencei meggazdagodnak, a hívei pedig büszkén kihúzhatják magukat. Úgy vezeti az országot, mint egy hatalmas céget. Ami számára nem hasznos, kidobja rendszerből. Ezért nincsnek nálunk szegények, ellátatlanok. A makromutatókkal lehet dicsekedni, a többivel nem nagyon, bár hazudni mindenről lehet. Senki nem kéri számon Orbánon, hogy ne rizsázzon nemzeti összefogásról, ahol ilyesmi nem létezik, csak a szellemileg erősen terhelt Kövér agyában.
Az ellenzéki pártoknak annyi befolyásuk van, mint nekem. Semmi. Ez, aranyoskám gyakorlatilag egypártrendszer. - Jó ez, kedves Fifo? - kérdezem Tőled óvatosan. - Nálunk demokrácia van - válaszolod erre, talán büszkén, nem tudom.
Az Astoriánál történtekről Balsaiék írtak egy jelentést, amelyet nem tiltottak be. Balsait nem verték rabláncra, nem küldték rá az adóhatóságot, természetes halállal távozott a világból.
Novák Előd még él. Néha rendőrök elől menekül, akik brutális módon, nem hajlandók őt üldözni.

Toadwart66 2020.08.24. 08:23:36

@Toadwart66: "A szociális hálót kihízták a szegények alól" Bocs, akarom mondani, kihúzták, valahogy összekevertem őket Orbán tüchtig zakójával.

"Magyarországon a bruttó bér 1,5 százalékát kell befizetni járulékként a munkanélkülii ellátásért cserébe, 2019-ben ebből számításunk szerint 320 milliárd forint bevétele volt a kormánynak. Munkanélküli ellátásra azonban a negyedét sem költötték el.

2019-ben az állam összesen 75 milliárd forintot költött munkanélküli ellátásokra, az idei évre a költségvetés elfogadásakor 83 milliárddal számoltak. Ezt az idén tavasszal, már a koronavírus alatt készülő 2021-es költségvetés készítésekor sem emelték meg túlságosan: 85 milliárd forint kiadást várnak 2020-ra, 110-et a jövő évben."

Persze, ha nincsnek munkanélküliek, nincs mire költeni, a maradék mehet a Mészáros-féle malacperselybe, amely együtt tágul az Univerzummal. (Ha elveszted a munkád, 3 hónap után nem munkanélküli, hanem egy nagy senki vagy.)

Isten hozott a majomházban!

Hungry horse 2020.08.24. 09:53:38

@fofilozofus: Viktor nem csak akkor nem mert "visszaütni", hanem 2010 után, 2014 után, 2018 után sem. Abban igazad van, hogy a választói soha, már 1998 után sem kapták meg ezt az "örömet".

Mindenkit cserben hagyott és most sem tesz mást.

Megjegyezném, hogy a tahó tarlós is azért bukott, mert degeszdemszkíj hagyatékkezelőjeként nem tett mást, mint amit a balliberális mocskok követeltek tőle: metrózás, bringás közúti cigányok, egyéni járműközlekedést ellehetetlenító anarchisták, fesztiválzenekaros fischerek, vígszínházas ascherklubosok diktáltak neki és a degeszdemszkíj által ráörökített és lényegében változatlanul hgyott bandájának.
Beszédes, hogy a mai pécsi polgármester is a fizetett embere volt.

Most is ők kormányoznak, nem a nemzeti jobboldal.
Böszme és az embereket véresre veretők, verők szabadlábon vannak.
A cigánybűnözés és a korrupció a magyar vidéket és a városainkat felzabálja.
A sünök nem az utcákat, alsó rakpartot, épületeket összefirkáló, magyar jelképeket gyalázó szélsőbaloldaliakat, buzikat viszik el, rabosítják, hanem az ezek ellen tiltakozó nemzeti, keresztény elkötelezettségűeket. Pintér és a sameszai nem a Hazatérés templomát és Horthy szobrát, vagy a megszállási emlékművet védik 0-24 órában, hanem az ezeket gyalázó zsidókat.

Budapestet, a kerületek többségét és a vidéki nagyvárosokat elbukta a nagy sakkozó, köztük olyan ikonikus helyeket, mint Hódmezóvásárhely.
Simicska, mellár, jeszenky, pálinkás, chikán, rabár és a többi sokezer orbánkedvenc köpenyt váltott, mert olyan szar a személyzeti politikájuk, hogy az már tragikus.

Ha mindez "siker", akkor köszi, de nem kellenek ilyen sikerek.
Orbán tartottsága szomorú tény, amit megtörtént esetek támasztanak alá, csak rövid felsorolásként:
- kaya ibrahim és josif toth áfacsalásai + a pártszékházuk "privatizálása",
- 1998 privatizációs szerződések nyilvánosságra hozatalának, felülvizsgálatának "elfelejtése", garantált nyereség a közműszolgáltatóknak, a tocsik ügy és az olajmaffia mocskának elkaparása,
- 2000 a saját koaliciós partnerének kinyírása a szadesz, mszp helyett, a baloldali médiaámokfutás támogatása, a magyar-pokornyi féle oktatásellenesség támogatása,
- 2002 az elcsalt választásokat követően a szavazatok ellenőrzésének, újraszámlálásának elszabotálása.
- a román, tót nato és eu csatlakozás megszavazása,
- 2006 őszén a böszme elleni tiltakozók magukra hagyása, a bestiális támadások elkövetőinek futni hagyása,
- a svájci frank hitelesek kifosztása, a csalást végrehajtó bankok és bankárok védelme,
- 2010 után a tudomány és a kultúra, felsőoktatás területén a balliberális és zsidó magyarellenes mocsok eltűrése, támogatása, 10 éven át,
- 2010 után egyre fokozódó ütemben több, mint félmillió migráns országon átözönlésének levezénylése, az ez ellen a ránkömlesztett mocsok tiltakozók elleni rendőri terror, autópályák, városi főútvonalak lezárása, szervezett vasúti és közúti szállításuk,
- az eu.-s kettős mérce elfogadása, a határon túliak érdekeinek totális negligálása és pajtáskodás a rác, tót, oláh nemzetpusztító rablókkal,
- andyvajna zsidó kedvencei, akik egy nemzetközi díjátadón, egy riportban sem felejtettek el hálából a magyarokra okádni a zsidókról alkotott remekműveik mennybemenetelekor,
- a sorosista CEU budapesti megtűrése, a sorosista NGO ügynökszervezetek kiszorításának, ellehetetlenítésének elszabotálása,
- a magyar jogszolgáltatás balliberális-zsidó kézen hagyása,
- a 7. cikkely megszavazását követően a következetes vétópolitika elmaradása a mai napig az eu.-val szemben.

A fenti felsorolás nem azt jelenti, hogy ne tettek volna jó dolgokat is, ne használtak volna ki kedvező folyamatokat.
De.
Kuszaszem nagyot alkotott, a megszorításpárti varga, járai, chikán, rabár és a többi protoszadeszes szar ellenében.
A honvédelmet ne emlegesd, mert orbánék is megszavazták a sorkatonaság megszüntetését, a szolgálati nyugdíj elvétele pedig orbán megszorításpolitikájának az egyik legmocskosabb húzása volt, mert egy ÁVH-stól sem vettek el semmit, se aprótól, se biszkutól, de a honvédtisztektől, tűzoltóktól és a rendőröktől aljas módon elvették a nyugdíjukat. Eközben a honvédelmi költségvetés és a hadsereg létszáma történelmi minimumra esett és ma se több, nem is jobb, mint böszme idején volt.

De a következő választáson ez a kutyát se fogja érdekelni a saját lábán álldogáló ráhel, tiborc, mészáros és az orbán takarodj mellett.

Ahogy a bamba tahó tarlós és a nagypofájú lézerjani bukott, a budapesti és vidéki képviselőik és polgármestereik ezreivel együtt, úgy buknak majd az arcátlanul cenzúrázó nemzetközi médiaóriások csapásai alatt, a következő gyűlöletcunamiban ismét és ismét.

Hány 2/3 kell ahhoz, hogy ne akaszthassanak buzizászlót bárhová bárkik, ne firkálhassanak össze utcákat, épületeket, rendezhessenek kedvükre kábszeres partit a városaink közepén megbénítva bármit, tetszésük szerint, hogy pintér sünjei ne a hazafiakat, hanem a cigányokat és a buzikat zaklassák?

No hazudj valamit a röhögcsélés közepette!

midnight coder 2020.08.24. 10:31:03

@Toadwart66: "Előtte azonban néhány rendőr alaposan megsérült, a hős felkelők autókat gyújtotak fel, tankkal rohangáltak, loptak, összehugyozták a Kossuth teret"

Ez a hugyosforradalmárok dolog volt a másik olyan húzása a ballib médiának ami miatt megérdemelte azt ami mostanság történik vele.

A tankkal kapcsolatban pedig azt kellett volna a tökénél fogva fellógatni, aki egy üzemképes tankot hagyott ott a tömegnek hogy játsszon vele. Mert vagy az van, hogy hagyok ott egy őrt és nem engedem a népet bemászni (vagy csak simán lezárom a tankot) vagy ha engedem, akkor az a minimum hogy nem hagyom beindítható állapotban.

Az autókat felgyújtó, lopó emberkéket pedig Fletóék rendőrségének a dolga lett volna előkeríteni és bíróság elé állítani. Illetve persze, ehhez az is kellene, hogy aki ilyesmit csinál, az ne ússza meg felfüggesztett irgum-burgummal.

Toadwart66 2020.08.24. 11:14:49

@midnight coder: Az az egész partizánfelkelés anarchiába ment át. Igen, abban igazad van, hogy fegyvert nem hagyunk csak úgy ott. Satu és derék barátai tényleg ott hugyoztak, az Orbán talán nem, a Deutsch Tomi lehetséges. A rendőröket én nagyon sajnáltam. Nem a vezetőket, hanem akiket kiraktak a székház elé. Ma már ilyen nincs. Visszatért a Kádár-korszak mutációja, melyre a nép mindig is vágyott. Van Papa, akire felnézhet, ellenség, akit hibáztathat, nemzet, amely olcsó, igénytelen műanyag matricákat ragaszt az autójára, mer' attól Beneš rögvest összeszarja magát. Mi kell még a boldogsághoz? Talán sör. Az is van.

Toadwart66 2020.08.24. 11:26:31

@Hungry horse: Nem vagy te zsidó provokátor?

midnight coder 2020.08.24. 11:54:55

@Toadwart66: A gond az, hogy Öszöd után a tüntetés teljesen jogos volt. Az után a beszéd után Európában nem maradhatott volna a helyén kormány, az elkövető miniszterelnök pedig hamut a fejére szórva távozott volna a politikából egyszer és mindenkorra. És bizony, ezt a baloldali sajtónak is fel kellett volna ismernie és nem összezárni Fletó mögött az Igazságbeszédezéssel és a hugyosforradalmározással. Ha ezt nem teszik meg, akkor ez a dolog egy agyatlan bakfék politikus bénázása marad. Így viszont az egész baloldal, a sajtóval az élen együtt írta ki az országot az európai demokráciák közül. Orbán illiberális demokráciája valójában akkor és ott kezdődött el. A határt Fletó tolta ki, és a "független" balfék sajtó pedig lelkesen asszisztált neki ehhez.

Lorrh 2020.08.24. 12:08:27

@midnight coder: az öszödi beszédnek egy komoly hatása volt a mai politikára is: SOHA SEMMI hibát, tévedést el NEM szabad ismerni, rezzenéstelenül bele kell hazudni mindenki pofájába. Aki igazat mond az megbukik. Ezt az egyet jól megtanulta a mostani garnitúra.

Toadwart66 2020.08.24. 12:51:09

@midnight coder: Magyarország nem Európa, ma már leginkább a Balkán, ámbár a Papa igyekszik Közép-Ázsiába tolni. Lorrh-nak teljesen igaza van. Orbán még a teljesen nyilvánvaló hazugságait sem ismeri el. Ő még soha nem fingott, csak a cipője adott ki olyan hangot. Addig kell csak kitartania a lódításai mellett, amíg az emberek el nem felejtik. Jelenleg ez pár nap, de Szíjjártó arcpirító hazudozása után úgy tűnik, jelentősen javítottak a szintidőn.

midnight coder 2020.08.24. 13:30:53

@Lorrh: Az öszödi beszéd nem egy hibáról vagy egy tévedésről szólt, hanem a választók szándékos átverésének nyílt beismerése volt.

"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük."

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit."

"Gyorsan eljött az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük."

Ez azért nem olyasmi, hogy bocsika tévedtünk. Nincs Európa nyugati felében olyan ország, ahol a miniszterelnök és a kormány egy ilyen beszéd után a helyén maradhatott volna. Azzal, hogy Fletó és az MSZP nem tette, belavíroztak minket az illiberális demokráciák sorába. Orbán már csak azt folytatta, amit Fletó 2006-ban elkezdett. De az ösvényt ehhez Fletó taposta ki. Ahogy amúgy minden kormány egyre kijjebb tolta a határt. Az elején egy Tocsik is országos felháborodást keltett, mára már a százmilliárdos lopás hallatán sem rezdül az arcunk.

Hungry horse 2020.08.24. 15:02:51

@Toadwart66: gondok vannak az emlékezeteddel vén marha. Európa nem ott van ahol a magadfajta szélsőlibbant hülyék elképzelik és persze a hazám Magyarország sem toligélható csak a beteg agyatokban hol emide, hol amoda, attól függően, hogy épp valami kohn, rosenfeld, csermanek, klein, vagy a rabolt zsidó vagyonban tobzódó böszme, esetleg a bolgár lotyója uralja idegen tankok, vagy bankok támogatásával.
A Magyar fejedelemség, majd királyság és Magyarország is Európa része, több, mint 1200 éve.
Megértem, ha gyűlölöd a hazámat a pereputtyoddal együtt, a magadfajta hazátlanok nem is tudnak ilyen hazát elképzelni sem.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.08.24. 18:56:49

@midnight coder: "De ezek az IQ huszárok csakis és kizárólag a következő havi fizetésig gondolkodtak már akkor is. "

Hehehe, :-))))))))))))))))))))))))))))))))) nagyon igaz.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.08.24. 19:07:51

@Toadwart66: ", mivel a fiaim nyugati egyetemen tanultak, így jól keresnek, de a büdös életbe ide vissza nem fognak jönni, "

Hát most nagyon a szívembe loptad magad. Szóval úgy nevelted őket, hogy húzzanak el a picsába, de az én gyerekeim meg majd fizessék a te nyugdíjadat. Köszike, nagyon együttérzek veled.

Akkor elmondom, hogy milyen nyugdíjrendszert álmodtam: NULLA nyugdíj, és mindenki megkapja a gyerekeitől levont járulékokat. Ha nincs neki, akkor takarítson meg magának. A gyerektelenek elvégre sokkal több pénzük marad a kasszában. Akinek meg elmegy nyugatra, az majd menjen sírni hozzájuk alamizsnáért. Persze ha ilyen hazaszeretetre nevelte őket, akkor biztos a családhoz is hűségesek lesznek. :-))

Bár azt gondoltam, hogy a témához is lesz hozzászólás, pl. elhangzanak pro- és kontraérvek, de csak a szokásos jobb, bal szájtépés lett belőle.

Toadwart66 2020.08.24. 19:11:23

@fofilozofus: És, te, hogy én milyen jól döntöttem.

MEDVE1978 2020.08.24. 20:31:23

Emlékszem azokra az időkre. Valamikor akkoriban undorodtam meg örökre a politikától. Igazából már évekkel előtte, de akkor nagyon.
Emlékszem arra is, amikor 2004-ben az MSZP beválasztotta Gyurcsányt miniszterelnöknek. Éppen külföldön nyaraltunk, néztem a Duna TV-t és azt mondtam, nem hiszem el. Oké, hogy Megyónak mennie kell, de hogy pont ez a fasz lesz a miniszterelnök. Kezdettől látszott rajta, hogy gátlástalan, a politikát nem azon a balfasz módon fogta fel, mint a Kiss Péterek, Horn Gyulák vagy Békesi Lászlók, viszont azt látni lehetett, hogy ő azért hajlamos szinte mindenről hazudni és minden álláspontot felvenni. Aztán jött a határon túli állampolgárságról szóló népszavazás, amikor széttárt farpofával fosta telibe a nemzettudatot, csak, hogy identitást kreáljon magának, meg győzelmet. Az őszödi beszédéből és látszik, hogy ő önmagát lángoszlopként fogta fel, aki majd megváltja a kormányt, az MSZP-t. Nagyon kevesen emlékeznek egyébként az előzményre, Medgyessy 100 napos programjára, amivel megnyerte a 2002-es választást. Igazából GYF is ebbe bukott bele, ezért mondta el az őszödi beszédet. Anno 2002-ben az Orbán kormány ugyanis áprilisig elköltötte vagy lekötelezettségvállalta az éves költségvetés 80 vagy 90%-át. Tette ezt azért, hogy a pénz a megfelelő haverokhoz kerüljön, illetve azért, hogy ellehetetlenítse az MSZP és SZDSZ duó ígéretét, ami ugye a 100 napos program (közszféra béremelések, kedvezmények) volt. Medgyessy mégis előremenekült és a hatalomrajutás után az államháztartás egyenlegének felborulása árán is meglépte a 100 napos programot. Emiatt már 2004-ben korrigálni kellett a Draskovics csomaggal, de ez messze nem volt elég. Gyurcsány tartott miniszterelnökként a korrekciótól, hogy megszorítania kelljen, ezért hallgatta agyon ezt a témát kormányon és kampányolt, hogy minden rózsaszín. Meg is nyerte a 2006-os választást. Erre mondta a híres hazudtunk éjjel-nappalt.

Ez persze az erre nem figyelő embereknek nem volt világos, de ha valaki konyított a gazdasághoz, akkor tudta, hogy így van és valamikor korrekció kell jöjjön (végül a 2008-as összeomlás során, illetve addig "szoftos" módon jött is). Értelmes ember abban sem kételkedhetett, hogy egy politikus hazudik és Gyurcsány is hazudott. Ennél már csak az volt lejjebb, amikor Orbán Viktor azt volt képes mondani, hogy: "Én sohasem hazudtam az embereknek"
24.hu/belfold/2006/09/23/orban_soha_nem_hazudtam/

Emlékszem, akkoriban egy ideig a soha nem hazudó embernek hívtuk az ismerőseimmel.

Hogy GYF-nek le kellett volna mondania? Egy normális demokráciában lemondott volna. Naná. De Magyarország akkor már nem volt normális demokrácia. Nem szabad elfeljteni, hogy akkor már a FIDESZ leszalámizta az FKGP-t és nekilátott az MDF-nek. Orbán kiadta az egy a tábor egy a zászlót és világosan kinyílvánította, hogy nem fogadja el a választási vereséget (a haza nem lehet ellenzékben). Így visszamenőleg látni, hogy az első fordulóig 2002-ben a FIDESZ tradicionális, az eredményekre rámutató kampányt folytatott, míg ezt követően Viktor rádöbbent, hogy ez nem elég és gyűlöletkeltés kell. Ez volt anno a TF előtti beszéd és a gonosz kommunisták visszatérnek narratíva. Ez aztán a második fordulóban rengeteget hozott a FIDESZ-nek. A másik tanulság, amit Viktor levont, hogy az akkor domináns baloldali és liberális média buktatta meg, ezért meg kell semmisíteni, háttérbe kell szorítani az ilyen jellegű sajtót, saját médiabirodalmat kell kiépíteni. Egész pályás letámadás, az ellenfél megsemmisítése. A baloldali / liberális média meg ugye beszart, pontosan jól érezték azt, hogy Viktor milyen kevéssel maradt le a győzelemről, illetve azt is, hogy végük, ha újra hatalomra jut. Emlékszem a hitetlenséget azon is, hogy Orbán miért van még a helyén, hiszen megbuktatták, miért nem vonul vissza vagy váltják le. Csakhogy Viktor akkor már ikon volt, személyi kultusza volt, ő volt a FIDESZ egy személyben. 2006-ban a baloldali média méginkább rettegett Viktortól, ezzel fanatizálva a saját szekértábort is, miszerint, ha GYF lemond, akkor itt jön a Viktor és az a pokol. Tehát ott volt szegény MAgyarországnak a teljes mértékben gátlástalan, sohasem hazudó Orbán Viktor, a szintén gátlástalan, a magyar embereket végtelenül lenéző modernizátor, Gyurcsány Ferenc. Nem kell csodálkozni, hogy egyikük sem lépett úgy, ahogy ezt egy fejlett demokráciában illett volna.

Toadwart66 2020.08.26. 09:27:55

@fofilozofus: Hát, kedves sorstársam, itt valahogy nagyon melléfogtál. Egy régebbi írásodban azt írtad, a "kommunizmusban" nem lehetett nyelvet tanulni, csak oroszt. Egy nagy büdös lófaszt, ez kurva nagy hazugság. A 70-80-as években a gimikben még egy nyelvet kellett választani az orosz mellé. Angol, német, spanyol. Kommunizmus, mi? Ki a fasztól hallottál erről? Szóval a fiaim úgy kerültek Ausztriába, hogy kétnyelvű általánosba jártak. Sokat jártak ki osztrák testvériskolákba, ők kérték, hogy ált. ik. 4 osztálya után szeretnének kimenni. Innen jutottak el egészen a Bécsi TU-ig, ahol Magyarországgal ellentétben nem kellet tandíjat fizetniük, az albérletet pedig saját maguk finanszírozták. Dolgoztak. Bécs amúgy közelebb van hozzánk, mint Győr. Én közben beteg voltam, nem tudtam volna egy magyar egyetemet finanszírozni. A TU ráadásul egész jó egyetem. MSC-vel Ausztriában még a válság idején is volt biztos munkájuk, itthon ebben lennék biztos. Német mellett, az angolt is megtanulták, könnyeben, mint az osztrákok, ami német nyelv logikátlanságának ismeretében nem meglepő. Természetesen magyarul is tudnak, sőt magyar irodalmat is olvasnak. Ismerik nem csak a nyelvet, hanem az osztrák mentaltást is, ami rengeteg kellemetlenségtől kíméli meg őket. Az osztrákok a magyarokat amolyan lopós, koszos, csalós népségnek tartják, akik csak takarításra, építőmunkára, meg mezőgazdasági munkákra valók. Ez persze szemétség, de így van. A nacionalizmus náluk is egyre nagyobb. A nagyobbik fiam Bécsben dolgozik, de Hamburgban phd-zik. Észak-Németországot jobban szereti, a poroszok rendkívül pontosak, korrektek, de ezt másoktól is elvárják. Más. A magánnyugdíjpénztárakat Orbán einstaldolta, felhasználta karitatív célokra. Ha a magyar gazdaság ilyen ütemben zuhan tovább, és Orbán marad hatalmon, semmi garancia nincs rá, hogy a fiad nekem nyugdíjat fizessen. Nem is lesz munkája. (Lehet, hogy neki igen, sokaknak viszont nem, esetleg sepregetnek majd egy gyár udvarán, vagy mennek kukoricát címerezni. Budapest mondjuk más, de az egy külön ország, de Orbán azon van, hogy bosszúból tönkretegye.) Nem nagyon várok én orbántól nyugdíjat, konzultációs faszságait is mindig kibaszkodom a szemétbe. Okleveles kertészmérnök vagyok, ameddig bírom, a hivatalos munkám mellett is dolgozni fogok. Kemény munka, de jól fizet, csak bírni kell a meleget, a port, meg a koszt. Ha már nem tudok fára mászni motorfűrésszel, akkor a betegségemből kifolyólag, halott leszek. A holttestemet előrelátóan felajánlottam a szegedi klinikának, így a családot egy csomó kellemetlenségtől megkímélem. A pénzemet gépekbe , vagy Ausztriában fektetem be, a magyar államban nem bízom. Nincs garancia arra, hogy Orbán kínjában néha ne turkáljon bele a bankszámlákba, vagy 50 %-ra vigye fel az áfát. A forint romlik, mint a partra vettett hering. Orbánnak iszonyatos sok pénzbe kerül az oligarcháinak kitartása, valamint a nép jóllakatása propagandával. ha pénzre lesz szüksége, és lesz, majd kitalál valami adót, amit szerinte a bankok, vándorköszörűsök stb. nem háríhatnak áta az ügyfelekre. Azok meg röhögve áthárítják. Ez egy ilyen ország lett. Szar, posvány, jóval szarabb, mint a Kádár-rendszer, pedig ott is sok idióta került vezető szerepbe.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.08.26. 16:38:52

@Toadwart66: Maradjunk annyiban, hogy szinte semmiben sem értünk egyet...

Hungry horse 2020.08.27. 09:27:50

@Toadwart66: gondok vannak nem csak az emlékezeteddel vén marha, hanem a magyar írott szöveg megértésével is.
Európa nem ott van ahol a magadfajta szélsőlibbant hülyék elképzelik és persze a hazám Magyarország sem toligálható csak a beteg agyatokban hol emide, hol amoda, attól függően, hogy épp valami kohn, rosenfeld, csermanek, klein, vagy a rabolt zsidó vagyonban tobzódó böszme, esetleg a bolgár lotyója uralja idegen tankok, vagy bankok támogatásával.
A Magyar fejedelemség, majd királyság és Magyarország is Európa része, több, mint 1200 éve.
Megértem, ha gyűlölöd a hazámat a pereputtyoddal együtt, a magadfajta hazátlanok nem is tudnak ilyen hazát elképzelni sem ezért maszatolnak a zsidósággal hol mögé bújva, hol másokra maszatolva, mint valami mocskos trágyát.

Toadwart66 2020.08.27. 13:18:44

@Hungry horse: Mi a fenének kapod fel a vizet. Nem látod, hogy csak szívatlak. Honnan tudnám én, hogy mi a származásod, nem is érdekel. Te sem ismered az enyémet. Higgadj le. Azt sem tudom, hogyan kell liberálisnak lenni, nem is érdekel. Nem állok be ideológiák mögé, nem ebből akarok megélni. Liberális? Olyan, mint a Fodor Gábor. Brrr. Inkább ne. Úgy látom, ha valakivel nem értesz egyet, egyből kizárod abból a csoportból, amelybe magadat helyezed. Azaz a haza fogalmát kirekesztésre használod. Tipikus emberi viselkedés, amely kiválóan alkalmas arra, hogy a politikusok ennek segítségével uszítsanak, aztán akárhová elkülhedtnek gyilkolni vagy meghalni, legtöbb esetben a kettő együtt is összejöhet. Régi bolsi trükk, amelyet már az ókori Egyiptomban is haszanáltak, mondjuk a hettiták ellen. Olvass el egy két írást humánetológiából, jóval kevésbé leszel fanatizálható. Nézd meg, milyen rút jelzőket használsz. Vén marha, lotyó, mocskos trágya... Ne már, barátom. Mit szólnál, ha valaki így beszélne a szüleiddel? Dühös lennél, joggal. A hazai politikának én csak nagyon pici részét látom, nem vagyok minisztériumi alkalmazott, vagy államtitkár. Amit a neten olvasok, azt eszem, mint mindenki más. Nem vagyok döntéshozó, jövőbelátó. Gonosz vagyok, mert ki tudok akasztani másokat, ez szemétség részemről, de mint írtam érdekel az emberi viselkedés. Günter Grass, Mario Vargas, Hrabal, Márquez, Pelevin, Dosztojevszkij. Érdemes olvasni őket, nem bánod meg. Na, csá!

Toadwart66 2020.08.27. 13:20:10

@fofilozofus: Tulajdonképpen ez a lényeg. Ezért még nem fogunk ölre menni.

Hungry horse 2020.08.27. 17:31:20

@Toadwart66: képzelegsz és hazudozol, de minek?
Te itt max. magadat szívatod.
Ha nem érdekelne nem firkálnál róla, nem maszatolnál a zsidósággal.
De maszatolsz.
Higgadt vagyok, mert nem küldtelek még el sehová.
Beálltál libernyáknak.
Olvashatók a soraid, a blog.hu-s életműved is.
Szégyelled?
Van rá okod.
De akkor ne hazudozz, ne firkálj ilyesmiket.
Senkit nem zárok ki sehonnan, mert sem hatalmam, sem jogköröm nincs rá. Engem szoktak kizárni a magadfajta toleráns nemlibernyákok.
Te magadat zárod ki, amikor a libernyák toposzokat okádod ide (is).

A történelmi tudásod hiányos. Bolsi trükköket nem használtak az ókorban, max. ókori trükköket használtak a bolsi haverjaid. Pont, mint te, amikor maszatolsz, terelsz.
Radikális vagyok, nem fanatikus.
Ha nem érted a különbséget, olvasgass, Európa kapcsán amúgy is rád fér. A jelzők passzolnak hozzád és a szüövegedhez.
Mosdó = törölköző.
Nem vagyok a barátod. Viccből sem.
Megválogatom őket.
A szüleimmel nincs miért így beszélnie senkinek. Több okból sem, de ha megtörténne, akkor tudnák kezelni, sok hozzád hasonló alakot éltek túl.

Egy szerencsétlen libernyák provokátor vagy, ilyenből itt a zindexen 12 egy tucat.

Toadwart66 2020.08.28. 06:40:27

@Hungry horse: Sajnálom, felebarátom, amiért ilyen engesztelhetetlen vagy. Örülök, hogy olvastad az írásaimat, de ezeknek semmi közük a liberalizmushoz. Ahhoz nekem ideológusnak kellene lennem, ideológiám meg nekem nincs. Az írásaim csupán pamfletek, gúnyiratok a jelenlegi hatalom ellen. A történelmi tudásom tényleg hiányos, de kinek nem az. Az iróniára nem nagyon vagy fogékony, ezért javasoltam, hogy olvass többet, kevésbé leszel radikális.

Ubul80 2020.08.29. 11:20:37

Bevallom én 2006-ban és 2010-ben is szentül meg voltam győződve hogy ez az ember végleg eltakarodik a politikából. Engem az érdekelne mi arra a magyarázat, hogy az utóbbi 10-14 évben feltűnt ellenzéki politikusok (Ferit kivéve) képességeiket tekintve harmadrangú lófaszjóskák, nem tűnt fel egy normálisabb sem, Feri pedig visszajött mint a terminátor és ott tartunk hogy hülyét csinál a komplett ellenzékből.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.08.29. 14:07:08

@Ubul80: Szerintem a titkosszolgálati kapcsolatai annyira erősek, hogy azon a térfélen mindenkit ki tud készíteni: lehallgatással, megvásárlással, fenyegetéssel. Más magyarázatot nem tudok elképzelni.

Ubul80 2020.08.30. 08:13:19

@fofilozofus: Kérdés hogy volt/van/lett volna-e tehetséges ellenzéki politikus. Aki kiemelkedik a langyos ellenzéki tucatpolitikus kategóriából, és alkalmas vezető szerepre. Én nem láttam ilyet. Vagy nem volt, vagy csírájában elnyomták.

Hungry horse 2020.08.31. 14:39:46

@Toadwart66: Nem vagyok a barátod. A fele sem.
Megválogatom őket.
Amiket írsz maszatolás és hazudozás. Az, hogy liberált toposzokat tolsz ide a zindex blogszférájába a saját döntésed és nem kell hozzá ideológusnak lenned, elég ha libernyák vagy.

A tanácsaidra nem tartok igényt, neked lenne szükséged a több olvasásra és a több tudásra, jól olvashatóan.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.08.31. 16:27:10

@Ubul80: Igaz, de a jó politikus olyan, mint a fehér holló. Úgyhogy szerintem a jobboldalon sem találnánk ilyet, HA NEM LENNE MÁR EGY. :-)))))))))
süti beállítások módosítása