A nők különös vonzódása a vízszintes felületekhez
2020. november 07. írta: fofilozofus

A nők különös vonzódása a vízszintes felületekhez

Minden általánosítás alól vannak kivételek, de azért sokszor igaznak bizonyulnak. Hadd osszak meg egy tudományosan :-) alátámasztott megfigyelést, amelyet egy barátom fedezett fel: 

"A nők mindent az első vízszintes felületre helyeznek el."

A háztartásomban, ahol nők eléggé nagy számban találhatóak meg, könnyű belátni e tétel helyességét: bármilyen újonnan szabaddá tett felület azonnal megtelik tárgyakkal. Már nem is tudom, hogy mióta nem tudok leülni a bejáratnál elhelyezett kis tulipános padra, pedig rohadt jó lenne ott felhúzni a cipőt. De nem, nekem guggolnom kell, mert ... Na most kimegyek, megnézem, mi van rajta jelenleg.

Na, szóval van rajta egy kis kosárka, benne egy roppant fontos üres borosüveggel, három pokróc, kendő, ilyesmi, egy zacskó glettgipsz (egy hete festegetik a szobáikat, nem én tettem oda), 3 darab román nyelvű orosznyelv-könyv! :-) (Ez utóbbi nagyon fontos lehet, mint a feleségem pénztárcájából egy éve kigurult pénzérme. Felvettem, 1 Schilling :-))) )

Ez a barátom sikerrel alkalmazta már nyomozás során a tételét. Az anyósa ugyanis átvett egy ismerősétől egy SIM-kártyát, és fogalma sem volt, hogy hová tette. Ekkor a barátom feltette a kérdést: hová teszik a nők a tárgyakat? Az első vízszintes helyre. Ekkor odament az ajtóhoz, megfordult, majd elkezdte keresni, hogy hol található a bejáratnál az első vízszintes hely. És mit ad Isten, ott volt a kártya! A falban volt egy konnektor, abba bedugva egy elektromos készülék adaptere (3 cm2), és annak a tetején ott feküdt a kártya.

:-))))))))))))))))))))))))))))

Okos férfiak már ismerik ezt a tételt, és ennek megfelelően tervezik a házukat: egy másik barátom szennyesledobót épített a házába, hogy a feleségének ne kelljen annyit mászkálnia. A tetőtérben van egy kis felnyitható tető, az alatt egy elég vastag cső függőlegesen, ami átmegy a földszinten, és a pincében, a mosókonyhában esik ki a szennyes. A kivitelező munkásnak határozottan a lelkére kötötte, hogy a ledobó teteje szigorúan 45 fokban álljon és legyen lelakkozva. Mondta, hogy tudta, hogy ha vízszintes lenne a teteje, akkor soha a büdös életben nem tudna rajta semmit ledobni, mert annyi minden lenne rajta, hogy nem lehetne felnyitni az ajtaját. Állítólag még így is próbálkoznak elhelyezni rajta tárgyakat, de azok szerencsére mindig lecsúsznak. :-)

Ez a vonzódás azonban  50 cm magasság alatt megszűnik. Pl. padlóra sosem helyeznek el tárgyakat ideiglenesen. Biztos az már rendetlenség lenne. :-)

Ahogy telt az idő, felfedeztem a jelenség okát is részben. Nem minden tárgyat magyaráz, de az apróbbakat igen.

Történt egyszer, hogy a feleségem szabadidőnadrágját vettem fel valamilyen lényegtelen okból. És azt vettem észre aznap, hogy nem találom sehol a tárgyaimat: egyszer a telefonom találtam meg a mosdókagyló mellett, később a kulcsot az akváriumon. És akkor a homlokomra csaptam, és megvilágosodtam. A jelenség oka ugyanis, hogy

a nőknek nincsen zsebük!

Ha pedig van, akkor meg nem használják. Miután felismertem ezt a világrengető tételt, meg is kérdeztem a legnagyobb lányomat, hogy miért nem használja:

-Az kidudorodik, és olyan csúnya.

:-))))))))))

És eszembe jutott, mikor az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy vett neki a felesége egy inget, és kérdezte, hogy hogy tetszik? Mire ő felkiáltott, hogy nincs zsebe! Ő oda tesz ceruzát, meg apróságokat. Az ember keze roppant fontos szerv, azzal fogjuk a kardot meg más hasznos dolgokat, nem tehetjük meg, hogy baromságokra elpazaroljuk. (Ez pl. az övtáska népszerűségének oka is.)

Bár teljesen felesleges győzködni őket, de magukkal szúrnak ki egyébként.

 

Megállapíthatjuk, hogy a nők egyik legnagyobb problémája, hogy nincsen zsebük. :-)

 

Végezetül egy találós kérdés: hogy van törökül az, hogy zsebemben sok kicsi alma van?


Cebimbe Cok Kücük Elma Var (Dzsebimbe dzsok küdzsük elma var.)

:-))))))

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4116277216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lorrh 2020.11.10. 07:41:36

Ez nagyon találó poszt, igazi lájfhek!
süti beállítások módosítása