Genderügyi szakértőnk a matematika reformjáról
2020. december 18. írta: fofilozofus

Genderügyi szakértőnk a matematika reformjáról

Konzervatív blogként meglepő lesz, hogy most genderügyi vendégszerzőnk cikkét fogjuk közölni, azonban nem engedhetjük, hogy ezek a korszakalkotó gondolatok máshol jelenjenek meg először. Így majd évek múltán is büszkék lehetünk, hogy a matematika megreformálásához a mi blogunk is szerény mértékben hozzájárulhatott.

Az írást eredetiben, javítás nélkül közöljük!

 

Itt az ideje, hogy a Biológia megreformálása után, más tudományokat is megvizsgáljunk, és a korszerű mindenkinek egy forma jogokat követelő elvekhez igazítsuk őket. Tudományos pályám  engem a matematika megreformálására predesztinált úgyhogy vizsgáljuk meg, közelebbről.

Sajnos meg kell állapítsam hogy a matematika is mint, a többi fehérek által alapított Tudomány ugyanolyan kirekesztő, és elnyomó tudomány. Rengeteg kisebbségeket sértő és megalázó Elem található benne. Most ezeket veszem sorra, és javaslok helyettük egy újabb boldogabb Rendszert.

A legszembetünőbb jelenség már bizonyára Mindenkinek feltűnt: a Negatív számok!! A régi vicc is mutatja, hogy már eleve értelmetlen a használata, hiszen csak kavarodást okoz a fejekben:

-Apa, szülő I, mik azok a negatív számok?

-Elmagyarázom kisfiam kisgyermekem. Tízen utaznak a buszon majd a megállóban, leszállnak közülük 15-en. Hány embernek kell a következő megállóban felszállnia, hogy senki se legyen a buszon?

Na, szóval ebből is látszik, hogy ez egy elég zavaros rendszer,  de nem ez a legnagyobb baj!!!! A negatív számokat mínusz jellel jelöljük, ami egyértelműen FALLIKUS SZIMBÓLUM. Már ezzel is jelzik a felsőbb rendűségüket a ciszheteró elnyomó uralkodóosztályok. Javaslom, hogy helyette valamilyen női szimbólumot használjunk pl ezt:

(https://forum.index.hu/Article/showArticle?la=63253910&t=9048109).

Vagy esetleg írjunk elé egy 1-est, így jelezzük a negatív számot. Azonban meg kell jegyeznem hogy ez a jel is gyanús, a későbbiekben ezt is alaposabban meg kell vizsgálni, azonban nem lehet egy tudományágat amatőr módon fizetés nélkül művelni. Az alaposabb kutatásokhoz javaslok egy kutatóintézetet felállítani, aminek szívesen elvállalnám a vezetését is.

A következő problémás dolog a Matematikában az ir racionális számok. Már a nevük is mutatja hogy ésszerűtlen számok, azaz semmi szükség rájuk. Egyértelműen arisztokratikus jelenségek, ezért javaslatom az, hogy helyettük használjuk a legközelebbi racionális számot. Hogy ez ne okozzon zavart, a Magyar Közlönyben ki kellene nyomtatni az összes irracionális számot, és mellette a helyette használandó racionális számot, majd minden iskolába eljuttatni ezeket. Ebből mindjárt következik, hogy be kellene tiltani a Pythagoras-tételt, mivel az nagy számban állítja elő ezeket a fertelmes számokat.

A matematika másik nagy bűne a nullával osztás tiltása! Hatalmi szóval, paranccsal akarják tiltani azt, amihez minden szabad embernek joga van! Azzal jönnek, hogy nem lehet kiszámolni az eredményt. Ez az emberi jogok sárba tiprása! De mi tudjuk, hogy ez is csak akarat kérdése. Pl. javaslom hogy bármilyen szám nullával osztásának az eredménye legyen 3. Ilyen egyszerű. Nem kell elfogadni automatikusan azoknak a burzsoá fehér férfiaknak a véleményét, aki többször is kiröhögtek engem matematikai kérdésekben. Jól tudjuk, hogy ez is azért van, mert féltik a zsíros állásaikat, és egymás cikkeit bírálgatják az egyetemek meleg tanszékein jó fizetésért, míg mások a hideg utcán járva szociológia kutatómunkát végeznek és a múltkor is egy napi munkámért csak 5000 forintot kaptam.

A következő támadó és arisztokratikus dolog a Prímszámok! És mi vezet ide? Az osztás! Legszívesebben ezt is eltörölném, de figyelmeztettek, hogy az afrikai éhezők így nem tudnák többfelé elosztani a kecskéiket, így sajnos az osztásnak maradnia kell. Egy áthidaló megoldást találtam azonban: az Alaptörvénybe bele kell írni, hogy  a prímszámokat is lehet osztani, hogy egész legyen az eredmény. Aki ezt megsérti, annak 3 évig terjedő szabadságvesztés a büntetése. Vagy esetleg lehetne egy kicsit kevesebb, nehogy magasabb legyen, mint az állatkínzásé. Bele se merek gondolni, hogy valaki esetleg kirángatja az ágyamból az én kis Kutyusomat, és kevesebb büntetést kap, mint a prímszámosztást tagadók.

Hogy ezek a nemes elvek megvalósuljanak több intézkedést kell hozni. Először is az Európai Unió nemes kezdeményezése mellé, miszerint 2030-tól már csak elektromos autókat lehet eladni, be kell vezetni egy párhuzamos intézkedést, miszerint ekkortól már csak olyan számológép helyezhető forgalomba, ami tudja az Új Matematika műveleteit. (Szerintem mindkét intézkedés egyszerre valósulhat majd meg. ) Pl. beírom, hogy 7/(11+1), akkor kihozza, hogy 3. (Levezetés: a 11 az a mai elnyomó rendszerben -1, a nullával osztás eredménye pedig 3.) A 11/2 pedig egyszer 5 és egyszer 6, igazságosan elosztva (ugye tilos azt hazudni, hogy prímszámmal nem lehet osztani, úgy hogy az eredmény ne egész legyen). Jó lenne, ha a Zöldforradalom jegyében bambuszból lenne a számológépek minden alkatrésze. Ez az Európai Parlament elé kell majd terjeszteni szavazásra.

 

Azonban tudjuk hogy minden átmenet nehéz és fáradtságos és, hosszadalmas. Ezért ezt elősegítendö 2 fontos intézkedést kell hoznunk a közel jövőben: egyrészt a megfelelő ideológia háttér biztosítása miatt csak szociológia Diplomával lehessen matematikát oktatni középiskolai szinttől felfelé. És aki ellenáll az új tudományosságnak, azoknak átnevelőtáborokat kell létre hozni, ahol afrikai meleg szociológusok fogják megtanítani, hogy mi az az elfogadó gondolkodás.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9916349138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2020.12.19. 01:01:18

Nagyon életszerű, kb ez megy az angolszász egyetemeken

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2020.12.19. 13:30:02

Azért az összes irracionális szám kinyomtatásánál kellett öt perc, mire megnyugodtam a röhögéstől. Itthon elmeséltem, és senki sem röhögött. Majd elmondom a matekos lányomnak. :-) Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz egyébként hibás helyesírással írni. Külön kellett rá figyelni. :-)
süti beállítások módosítása