A gyilkos genderlobbi: megőrült a nyugati világ
2021. február 08. írta: fofilozofus

A gyilkos genderlobbi: megőrült a nyugati világ

Egy tegnapi blogbejegyzés eléggé felkavart. Aki még nem olvasta el, kérem, hogy tegye meg. A végén levonjuk az általános következtetést az életről, a világ természetéről, de előtte a jó :-) hangulat megteremtése miatt próbáljuk elolvasni:

https://prehryfarkas.blog.hu/2021/02/05/https_prehryfarkas_blog_hu_9999_12_31_sz-

Ami jó, hogy egy ottani magyar, a SAJÁT tapasztalatait írja le. Nem arról van szó tehát, hogy egy amerikai jobboldali vagy bármilyen szervezet brosúrájából (ezt se sikerült leírnom magamtól helyesen, egy s, hosszú ú. Ez van, ha idegen szavakat használunk. :-) ) tájékozódunk.

Elképesztő az ottani társadalmi környezet: közelít a magyar ötvenes évekhez. A szülők gyakorlatilag ugyanúgy csak a hálószobák mélyén suttogva beszélhetik meg a hivatalostól eltérő véleményüket. A gyereknek nem merik elmondani, mert az neki és nekik is árthat a kapcsolataikban: az élettől elrugaszkodott BAROMSÁGOKBAN kell hinniük. Ez utóbbi a kommunizmusban azt jelentette, hogy el kell hinni, hogy az egyén nem vállalkozhat, akkor lesz mindenkinek jó, ha állami bürokraták döntenek mindenről, hinni kell a békeharcban :-) stb. stb., Ismerjük mindet. Ott meg az ember 77 nemében kell hinni meg abban, hogy a fehér emberek jogai nem fontosak annyira, mint a 13% feketéé. Nyilván nem mindenki ismeri a pontos számot, és megdöbben, mikor meghallja. Igen, 13% miatt áll a bál az USÁ-ban. Ez a bolsevizmus, mikor a kisebbség uralkodik a többségen. Ha még hozzáteszem, hogy az amerikai (a bejegyzésben az USA-beli szinonimájaként használom) fehérek mediánvagyona 44 millió dollár, a feketéké meg 3,9, akkor hamar rájövünk, hogy itt is a sima kommunizmus van kibontakozóban, azaz a lényeg: elvenni a gazdagok vagyonát.

De nézzük a cikkből elénk táruló képet: az amerikaiak KÖPNEK MINDENRE, amit évtizedeken nekünk marketingeltek a szabadságról. Pl. az ártatlanság vélelme. Ja, az nem számít, ha meetoozni akarsz, akkor elég a feljelentés, már visznek is a Lubjankára. A legdurvább, hogy panaszkodik sok fiatal a neten, hogy ha kimennek Amerikába, nem ihatnak meg egy rohadt pohár sört, mert még csak húszévesek :-)))), de nemváltoztató műtétet szülői beleegyezés nélkül elvégeztethetnek tízévesek. Persze ott van a híres szólásszabadság, ami a régi viccet juttatja az eszembe, hogy szabad országban szabad ember szabad akaratából azt tesz és azt mond, amit szabad.

 

De ez a téma csak kiváltotta az agyamban azt, amiről már régen akartam írni. A gondolatom megértéséhez vázoljuk fel, hogy pl. ez a genderőrület hogyan kezdődött nyugaton. Először elkezdték hirdetni, hogy elnyomják szegény buzikat. Persze nem kell őket szeretni, de ez elnyomás. Aztán kivették a pszichológiai betegségek közül, aztán sírós filmeket készítettek róla. Ahogy Hofi mondta: nekem mindegy, hogy mit csinálnak, csak ne legyen kötelező. Akkor még nevettünk.

OK, akkor nézzünk egy másik érdekes ügyet, a válást! Emlékszem, hogy a múlt század végén (én még a XX.-ban születtem, :-), nekem az előző az előző) óriási kampányok voltak, hogy a férfiak verik a nőket, és szegények nem tudnak mit csinálni, tűrniük kell. Persze itt is szipogós, sírós regényeket írtak, amikben szemléletessé tették ezt a szenvedést. Aztán megengedték a válást. És mi lett a vége? Magyarországon szinte minden esetben a gyereket a nők kapják válás esetén (majdnem automatikus ez), így az egyetlen igazi korlátja a válásnak megszűnt. Így ha megunja a nő a férjét, akkor elsétál a gyerekével és a vagyonával együtt.

Abortusz: szegény gyerekek, akik megszületnek, és sanyarú lenne a sorsuk, ne szenvedjenek egész életükben, szociális okokból engedjük meg. Eredmény: fogamzásgátlás helyett éves rendszerességű abortuszok.

Kommunizmus: milyen jó, segítsük meg a szegényeket, nyomorognak, mások meg dőzsölnek, nem igazságos ez így. Eredmény: mindenki (majdnem) éhen hal.

Afrika: segítsük meg az éhező gyerekeket. Eredmény: országok Afrikában nagyobb lakossággal, mint amit el tud tartani az adott terült. Jobban nem élnek, de már többen vannak.

Nők munkavállalása: ne csak a férfiak kiváltsága legyen a munka, a nő dolgozhasson, ha akar! Eredmény: a nők nem dönthetik el, hogy gyerekek nevelésével foglalkozzanak vagy mással, mert úgy van kialakítva a bérstruktúra, hogy kötelező lett dolgozniuk (nagy részüknek).

Környezetvédelem: ha az ember kipusztítja az állatvilágot meg a környezetét, akkor ő is el fog pusztulni. Ezért kell védeni a természetet. Eredmény: állatok jogainak önmagáért való védelme, inkább az emberek haljanak meg, mint a cuki kutyusok, egy fa kivágása bűncselekmény, rovarevés népszerűsítése, majd kötelezővé tétele. (Még nem látjuk, de majd ez is eljön. Vagy gondoljunk a pécsi állatkertből elszabadult nagymacskára, amit lelőtt az igazgató, meg akarták lincselni az állat védők. (szándékosan külön írva))

Demokrácia: az emberek szabadon választhassák meg a kormányokat. Eredmény: a sajtó tulajdonosai szabadon választhassák meg a kormányokat.

A ráció diadala: nem szabad hitek alapján dönteni semmiről, csakis a nagybetűs tudomány lehet mindenhol a vezérlőelv. Eredmény: a 77. nem is a ráció diadalának bizonyítéka, teljesen természettudományos alapokon. És a népcsoportok IQ szintjéről is szabadon lehet beszélni, hiszen tudományosan mérhető.

Alkoholfogyasztás betiltása: az embereket leállatiasítja, tökreteszi a családokat, tiltsuk be. Eredmény: maffia megerősödése. 

Nők bántalmazás elleni védelme: ne lehessen szegény, gyenge nőket szexuálisan zaklatni. Eredmény: a fenti cikkben szerepel, hogy nem mernek már fiúk lányok után járni, mert rohadtul megégethetik magukat. (Lehet, hogy ez volt a cél? )

Folytassam még? Pedig még ezer ilyen példa van. De most vegyünk kettőt, ami még nem valósult meg a "szép" álmokból.

Gyermek nemének megválasztása: azok a szülők, akik próbálkoznak, és már sokadik kísérletre ugyanolyan nemű gyerekeik születnek, választhassák meg a születendő gyermek nemét. (Az orvosok gondolom már nagyon korai szakaszban ki tudnák válogatni az embriók szintjén, hogy melyik milyen nemű, és a "jót" hagynák meg.) Milyen szép elv. Eredménye lenne: na vajon, melyik nemű gyerekből születne több? Igen, fiúból. És az a homokozóban nagyon jó tud ám lenni, ha sok fiúcska van.

Eutanázia: szegény haldokló beteg bácsi, meg kell szabadítani a szenvedéseitől. Eredmény: még nem ismerjük, de elképzelni sem tudjuk ezek után, hogy mi kerekedik belőle. Gondolom, megölik azokat a szülőket, akiktől nagy örökség várható. Ezt is biztosan ki fogják forgatni.

 

Ez a sok baromság még leírva is agykárosodást okoz. Akkor foglaljuk össze: mi a közös bennük, mi a tanulság? Könnyen látható, hogy ezek olyan mesterségesen kitalált elvek, amelyek rohadtul jól hangzanak elsőre, le lehet törölni miattuk a könnyeinket zsepivel és szipogni, mint az Izaurán. Aztán eltelik egy jó idő, ÉS TELJESEN MÁSRA LESZNEK JÓK, MINT AMIRE MI MEGENGEDTÜK ŐKET. Szörnyek, amelyek önálló életre kelnek. Első tanulság tehát, hogy ne dőljünk be ezeknek, és már az elején dobjuk el a zsebkendőt, és keményítsük meg szívünket (ahogy a fáraóét Isten), és hessegessük el magunktól ezeket a gondolatokat: a romlást szolgálják. Az ember gondolkodó lény, és igenis az agyával kell gondolkoznia, nem szabad ezeket a jól hangzó mérgeket lágyszívűségből támogatni. És ami még nincs bevezetve (eutanázia, Isztambuli egyezmény, buziházasság), nem szabad támogatni. Nem sok múlik rajtunk, de legalább tudjuk a helyes utat, ez az első lépés. Persze jó kérdés, hogy ezeket jószívűségből találták ki, csak elszabadultak, vagy már eleve ártó szándékkal készültek? Erre én sem tudom a választ. Túl sok értelmet feltételezne ezt tudatos tevékenységnek tekinteni, de ki tudja?

Egy másik nagy tanulság az, hogy az emberiség csak a technikai tudományokban fejlődött ez idáig: feltaláltuk a gőzgépet, a számítógépet,az antibiotikumokat, megismertük a DNS-t, a rádiót stb. Azonban szellemi értelemben semmit sem lépett előre a kialakulása óta a homo sapiens: ugyanolyan kapzsi, rövidlátó, ugyanolyan hibái vannak, mint az ősembernek. Mondhatnánk, hogy a természettudósok okosak, a társadalomtudósok meg hülyék. De ez így nem lenne igaz. Talán az a helyzet, hogy az előbbieknek van ráhatásuk a világra, utóbbiaknak meg nincs. Az ugyanis olyan érdekek mentén mozog, amit ember nem befolyásolhat. Ezek a sorok is fölöslegesek, ha így van, de azért bizakodjunk, hátha megérint egy-két embert. És az fontos, hogy az igazságot, ha páran is, de ismerjék.

És akkor egy gondolat az elitekről. Régen, mikor még az egyház és a királyok vezették az országokat és bennük a lakosokat, akkor is előfordult tudatlanságból, rosszindulatból, hogy rosszul döntöttek egy-egy kérdésben, elindítottak egy háborút, ami nagy kárt okozott. De olyanra nem hiszem, hogy volt példa, a saját lakosaikat szándékosan akarták volna tökre tenni. A jelenlegi nyugati elit (és a XX. században máshol is így volt, pl. Kína) a saját lakosságát akarja elpusztítani, de minimum akadályozni az életben. Azt szeretné, hogy ne szülessenek gyerekek (csak más kultúrákban), ne legyen termelés a CO2 miatt (csak más országokban), ne legyenek hősök (csak másoknak lehessen). Milyen elit az ilyen? Ilyenre nem hiszem, hogy volt példa régebben.

 

És akkor még egy, befejező gondolat. Az előbb említett Kínában legalább harmincmillió ember éhen halt Mao vezetése alatt az elhibázott elmebeteg döntések miatt. És mostanra megerősödtek, és nagyon erősek lélekben. Ők a XX. század elején lettek gyengék. USA akkor lett erős, és most hullik szét (egyelőre csak lélekben). Lehetséges, hogy a világon ez a körforgás nullaösszegű: csak akkor lehet jólét, ha azt mások szenvedése váltja meg? Ők akkor élhettek jól, mikor mi a kommunizmusban senyvedtünk? A fene se tudja a választ, nem kéne ilyen bonyolult kérdésekkel foglalkoznom. :-) De azért egy továbbgondolást megér.

 

A lényeg, hogy mindig gyanakodjunk, ha jól hangzó társadalomátalakítási ötleteket tálalnak elénk! A végén úgyis rosszul fogunk járni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2416419906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2021.02.08. 18:43:51

Amit a jóléttől elhülyült fehérember művelt az elmúlt 100 évben az egy Darwin-díjas mega-elkúrás. Az eredményt láthatod ha elmész tetszőleges nyugati országba. Mindenhol buzik és muszlimniggerek. Mondjuk ezek előbb utóbb le fogják rendezni egymást, addíg én már csak egy kávét kérek :)))
A UK-ban is ugyanez van. Pl egy barom bedob egy banánt a focimeccsen, elviszik bilincsben és majd utólag kivizsgálják hogy ez rasszista bűncselekmény volt-e (ha nem, akkor nyilván semmi ok nem volt arra hogy elvigyék). Ez körülbelül az a szint, mintha Magyarországon letartóztatnák a teljes ellenzéket a járványügyi védekezés akadályozásáért (ami amúgy sajnos még igaz is) és majd utólag kivizsgálják hogy ki pontosan mit csinált. Jogállamiság...

Én akkor jöttem rá hogy elkúrás van, amikor a 90es évek közepén Németországban elmagyarázták nekem hogy van 4 millió munkanélküli aki annyi segélyt kap, hogy a hidegebb féléveket a török tengerparton tölti all-inclusive, míg van 4 millió vendégmunkás, nagyrészt török, aki azt a munkát végzi el amit a 4 millió német uraság nem hajlandó. Hát az ilyen társadalmak nyugodtan dögöljenek meg, nem kár értük. Meg is döglenek, elég elmenni Berlinbe tanulmányi kirándulásra... (vicces példa: az utolsó országos választáson a Checkpoint Charlie környékén, ahol a Friedrichstrasse megy, a legdrágább bevásárlóutca, a CDU és az SPD is full török nevű (és nagyon török pofájú) jelöltet indított. Csak néztem hogy meghülyültem, vagy mi van??)

A nyugati civilizációnak vége van. Ezt tudomásul kell venni és ennek megfelelően lehet kialakítani az életstratégiákat.

ulpius66 2021.02.08. 19:38:50

@Rodney_2:

A Főfilozófussal és veled is száz százalékban egyetértek!

Mán csak az a kérdés: mért kell ezt nekünk, Kelet-európaiaknak követnünk?
(az tiszta sor, hogy ránk akarják erőltetni ezt a sok baromságot........ mint a cukros bácsik: "adok jó sok pénzt nektek, ha azt csináljátok, amit kérek tőletek"!!!)

gigabursch 2021.02.08. 19:40:44

Az a gyanús, ami nem gyanús!
(Virág et.)

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2021.02.08. 20:17:53

@ulpius66: Az a baj, hogy a feltétlen nyugatimádat miatt nálunk sokan bedőlnek ennek a szarságnak. és ha egyszer nyernek a választáson, akkor vége a dalnak. Bár: egyszer Thatchert fel akarta robbantani az IRA. A rendőrök a megérkezése előtt átkutatták a szállodát, és megtalálták a robbanószert. Mire az IRA azt üzente, hogy nekünk csak egyszer kell, hogy szerencsénk legyen, magának meg mindig. :-) Jó duma, de valahogy a mindig jött be. :-) Szóval lehet még esélyünk, hogy előbb bukik meg a nyugati rendszer, mint hogy mi hozzájuk hülyülnénk. De rohadt nehéz lesz muzulmán nyugati szomszédokkal. :-)
A legjobb forgatókönyv az lenne nekünk, hogy ott polgárháborús állapotok lesznek, de végül a fehérek győznek, és kegyetlenül leszámolnak a liberalizmussal és a kisebbségekkel (most nem lemészárlásra gondoltam, hanem kitelepítésre + a kultúrájuk megsemmisítésére). De a jövőt nem lehet tervezni.

Rodney_2 2021.02.08. 20:47:12

@fofilozofus: Azért én nem zárnám ki a lemészárlás opciót :)))
Az a baj, hogy ha láttál már nyugati embert, a híg fos kategória. Ha pofonvágja egy nigger, akkor bocsánatot kér és leszopja. (kivéve a "nácikat")
Aki ott mészárolni fog, az a "friss vér"...
Tavaly Londonban az összes szemeimmel láttam (egy erkélyről, úgy könnyű) amikor a majomember külsejű fekete "aktivisták" előtt letérdeltek a rohamrendőrök. Mire a niggerek jogos felháborodásukban a brit zászló égetésével válaszoltak aztán megtámadták a térdelő rohamrendőröket. Tényleg nem tudom, hogy mi a fasznak találták fel az éleslőszert :(((

@ulpius66: Nem kell követni, de nagyon nehéz ellenállni. Ahogy főfilozófus is írja. Meg persze van az elképesztő médiatámogatás (hollywoodi és egyéb zsidók :))) ) és a megbélyegzés. Minden szellemi fogyatékos barom azt gondolja rólad hogy ő egy felsőbbrendű európai intellektus, te meg egy balkáni büdösbunkó vagy és így is viselkedik veled. És sajnos nem az ő nyakát fogják elvágni a majmok, hanem a gyerekéét (ha egyáltalán lesz neki gyereke)
Lengyelországban is látom, hogy bár az öregebbek még ellenállnak, de mennyi fiatal jár szivárványos szarral, festeti a haját zöldre meg lilára, stb. Ezeknek semmi eszük nincsen már, az interneten élnek, játsszák az idióta játékokat, cosplayre járnak mert nekik az a valóság. Aztán majd egyszer döbbennek. Ja és az egyik legnagyobb kebabos hálózatot úgy hívják hogy BERLIN KEBAB. Bazmeg... Ennyit a nyugati muszlim szomszédról.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2021.02.08. 21:55:47

@Rodney_2: Az első, akiknél el fog szakadni a cérna, a franciák lesznek. Ők már többször megmutatták a történelemben, hogy mernek "nagyot" tenni. Elég csak a hugenották lemészárlására gondolni, vagy hogy ők léptek ki először a NATO-ból (nem oannan, csak a központi irányítási szervezetéből, de nagy balhé volt miatta akkoriban, el is kellett onnan költöznie a központnak), és ők fúrták meg az aranystandard rendszert is elsőként emlékeim szerint. Ráadásul ott a legerősebb most a jobboldal is.

Majd meglátjuk.

Lorrh 2021.02.08. 22:01:55

@ulpius66: Miért, egy ilyen gyikfingnyi komp ország, amelyiknek semmi nyersanyaga, semmi energiahordozója, csak és kizárólag a külföldtől függ, az majd önállóan politizál és a környező világtól eltérő életstratégiát fog kidolgozni, ugye?
Honnan jönnek ezek az irreális vágyálmok?

Rodney_2 2021.02.08. 22:33:42

@Lorrh: Különben elpusztulunk a nyugati "lemmingekkel" együtt :(((
Ez egy olyan dolog, hogy ha legalább megpróbáljuk, akkor legalább nyugodt lelkiismerettel döglünk meg. Tudom, ez olyan ódivatú mucsai dolog :)
Jack Welchnek volt egy nagy sikerű könyve: "Control your destiny, or someone else will" (Volt szerencsém néhányszor személyesen találkozni vele, igazi karizmatikus ember és zseni volt)

Rodney_2 2021.02.08. 22:43:07

@fofilozofus: Legyen igazad. Bár régebben a németek is jók voltak a "social engineering"-ben aztán nézd meg hova jutottak :((( (ez most kurvára PC volt, ugye??)
Én még az olaszokban bízom, ott nagyon nem jönnek be ezek a majomemberek és elég nagyok a problémák is (pl. nincs szükség 1 millió kebabosra, aljanépnek van ott 2 millió román, stb.) Ha ma lennének a választások akkor a következő miniszterelnököt Salvininek hívnák...
A görögök kis nép de ott azért gond nélkül agyonverik a Soros-ügynököket és visszalökik a tengerbe a migráncshajókat :))) Románok bolgárok dettó, de ők persze nem a "fejlett Nyugat"

Szubrina 2021.02.09. 01:03:08

Olvastam a cikket, abszolút kimerítő volt.
A te olvasatod jobban tetszik.
Én oda is leírtam, h ezeknek a dolgoknak a végső célja, az emberek megtizedelése, de addig is minimum díszkomfortban kelljen élniük.
Manapság egy jóérzésű ember, pl. én úgy tud csak a hétköznapok "zajában" boldogulni, ha marha sok dolgot kizár. Különben megőrülne a sok faszságtól...
Az emberiség lecsökkentése:
1. gender faszságok
2. élelmiszerek, gyógyszerek
3. állandó stresszben tartás
4. vírusok
5. oltások
6. háborúk
7...fantáziátokra bízom....
és hogy miért akarják ezt, azért mert velejéig gonoszak, ép ésszel felfoghatatlan módon, a pénz a kapzsiság megőrjítette őket...

Szubrina 2021.02.09. 01:09:45

@ulpius66: Valójában az Unijó nem ad, hanem elvon tőlünk pénzt...ezt már közgazdász kimatekozta...apukám csinálta am így a vállalkozását...be is fuccsolt...ami bevételnek jött azt hitte a haszon elköltötte, aztán kölcsön kellett kérnia a kiadásokra...
Unijó ugyanez a kúrmánnyal...ide kitelepített multijai sarcolja a magyart szarér-húgyér dolgoztat, idehozza a nyugati szart eladja, a pénzt meg vonogatja ki, aztán idebasz két fillért, állambácsi meg pénztáros lőrinc zsebbébe tömi a két fillért...jóságos unijó..ja az sem...de a két fillérért meg parancsolgat, különben nem lesz pénztáros lőrinc zsebében két fillér...

win-win-ja nem.

midnight coder 2021.02.09. 08:17:32

@Rodney_2: Ez a német török történet azért nem ennyire egyszerû. Anno a 60-as évek elején a német gazdaságnak szüksége volt biorobotokra, és ezért kötöttek egy egyezséget az akkor még viszonylag ateista törökökkel, és a német cégek toboroztak egy rakás ilyet. A gond ott kezdõdött, hogy 73-ban ugyan ezt leállították, de lehetõté tették hogy a már ott lévõk hozhassák magukkal a kis családjukat is. Ami azt jelentette, hogy a török dönthetett hogy marad és magával hozza a kis családját is, vagy hazaköltözik, de akkor nem térhet vissza dolgozni. Ép ésszel nyilván nem ez utóbbi volt neki a racionális döntés. A hülye németek törököt fogtak...

midnight coder 2021.02.09. 08:31:43

@Szubrina: Ez marhaság. A kékcédulás választások óta 89-ig mi szocializmust építettünk. Ez azt jelenti, hogy a gazdaságunk gyakorlatilag ipari hulladékot termelt, amit csak a KGST-n belül lehetett eladni, szart szarért alapon. Aztán a KGST annak rendje és módja szerint becsõdölt, de mi még a csõd elõtt ugrottunk ki a rendszerbõl - amúgy szerintem Moszkvából tervezett módon. A szocik már 1986-tól kezdték szétlopni a közvagyont (spontán privatizáció) ami nyilván eszükbe sem jutott volna, ha a ruszkiknál akár csak a Brezsnyev elvtárs még nem tranzisztoros változata van hatalmon. És Horn elvtárs sem mert volna pán-európai piknikezni Moszkvai jóváhagyás nélkül: a 70-es években ez gyorsvonati jegyet ért volna Szibériába, és nem retúrt.

Viszont így nálunk lett gengszterváltás, ami azt jelentette, hogy azt a pár maradék olyan dolgot, ami még ért valamit, a szocik a jóelvtársi kapcsolatokon keresztül megszerezték, és többségüket eladták kabátgombért a nyugati konkurenciának, akik ezzel gyakorlatilag piacot vettek. Persze Antallék alatt volt pár fazon aki megtette ugyanezt jobbról is. A végeredmény viszont mindenképpen az lett, hogy idehaza ami gazdaság ma van, az vagy a multik, vagy a multik beszállítói. Illetve pár remek kereskedelmi cég, akik többnyire a kicsi kínai termékeket adják el némi felárért ahhoz képest, mint ha az Aliexpressrõl rendelnéd.

Szóval, a multik minket nem kizsákmányolnak, hanem életben tartanak. Multik nélkül azonnal csõd lenne. Ami viszont valóban toxikus az országra nézve az EU csatlakozásban, az a munkaerõ szabad áramlása. Ebben az országban csak a munkaerõ áruba bocsájtásával lehet pénzt csinálni: itt sem számottevõ tõke, sem számottevõ természeti / kulturális kincs nincs amire komolyabb gazdaságot vagy akár csak turizmust lehetne szervezni (mint Pl. a görögöknél). Az egyetlen dolog amit eladható az a munkaerõ, és állam bácsinak is max. ennek az ilyen-olyan megadóztatásából lehet pénze. Na most, ha a munkaerõ legpiacképesebb része tömegesen távozik az EU fejlettebb országaiba, az nekünk, és a többi hasonló országnak finoman szólva nem annyira jó. Ez az, ami az igazi szívás az EU-ban.

gigabursch 2021.02.09. 08:36:08

@Lorrh:
Érdekes. Az ilyen hőbörgés valahogy sose érdekelte azokat - akik tettek magyar hazájukért.

Rodney_2 2021.02.09. 09:06:51

@midnight coder: Ismerem a történetet. Elkúrták? El. Oda kell menni és megnézni. Én már a 90es években hánytam az ottani török csürhétől és azóta kicsit többen lettek :(
Kellett 2015-ben másfélmillió "szír" fogorvos és IT szakember? Nem kellett. Mégis lett nekik. Köszönjék a Mutti (legnépszerűbb politikus) abszolút PR vezérelt idióta országrombolásának.

Lorrh 2021.02.09. 09:43:10

@gigabursch: Tenni fontos! Abba hamis hitbe nem szabad ringatni magunkat, hogy egymagunk megállítunk világtrendeket.

cicmen 2021.02.09. 09:48:22

Poszter, amiket itt leírtál, bár több témakör, de az eredője egy önjelölt társadalom mérnök csoport, amelynek tagjai részint tudatosan, részint mentális sérültségük okán elindítottak egy hülyeségspirált, ami egyre lejjebb húzza a társadalmat! Külön jellegzetessége ezen csoportoknak az a határtalan agresszivitás, amivel nekimennek mindenkinek aki nem hajlandó fenntartások nélkül elfogadni, majd parancsszóra visszaböfögni az éppen aktuális rombolókampányuk alaptéziseit!

Rodney_2 2021.02.09. 09:52:39

www.dailymail.co.uk/news/article-9177639/Leicester-ditched-Chaucer-marks-International-Womxns-Week-no-wonder-failing.html

Kész, ennyi volt az európai kultúra...

Azért ez sokat mond az "egyetemi autonómia" idiótaságáról is. Elszabadult hajóágyúk azt pusztítanak amit csak kitalálnak.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 12:11:25

Azért az elég vicces hogy az apamra 1992ben általuk is elismert szakemberként megis alatvalonak nézték a friccek. Ma meg arab és afrikai faszt szopnak vigyorogva... mi az ha ez nem agymosas??? De ő döntésük.

midnight coder 2021.02.09. 12:59:50

@Szubrina: Miért érzem én úgy, hogy te nem éltél a szocializmusban?

midnight coder 2021.02.09. 13:08:53

@cicmen: Igazából nem olyan nagyon hülye ez a csoport. A balliberalizmus roppant kellemes dolog akkor, ha tõkés vagy. Mert hogy a balliberálisok immár nem a munkavállalók érdekeit védik hanem a mindenféle deviáns kisebbségekét. Ez viszont nem igazán zavarja a tõke felhalmozását. Ugyanakkor szépen betöltik azt az ûrt ami a baloldalon van. A gond csak akkor kezd lenni, amikor a sok-sok érdekvédelem nélkül maradt ember elkezd az õket képviselõ "populistákra" szavazni.

midnight coder 2021.02.09. 13:12:43

"Alkoholfogyasztás betiltása: az embereket leállatiasítja, tökreteszi a családokat, tiltsuk be. Eredmény: maffia megerősödése."

Ennek enyhébb formája: jövedéki adó az alkoholra. Eredmény: Józsi ugyanúgy megissza a napi adagját, de a gyereknek nem vesz számítógépet, vagy nem küldi el nyári táborba.

"Eutanázia: szegény haldokló beteg bácsi, meg kell szabadítani a szenvedéseitől. Eredmény: még nem ismerjük, de elképzelni sem tudjuk ezek után, hogy mi kerekedik belőle.Eutanázia: szegény haldokló beteg bácsi, meg kell szabadítani a szenvedéseitől. Eredmény: még nem ismerjük, de elképzelni sem tudjuk ezek után, hogy mi kerekedik belőle."

Azt nem tudni, de ha ma mattot kapnak a dokik egy betegségtõl, akkor azt bizony végig fogod szenvedni, és nem adatik meg neked az, ami még egy kutyának is: ha már nincs visszaút, akkor ne szenvedj még esetleg hetekig feleslegesen.

Lorrh 2021.02.09. 13:30:52

@midnight coder: ez értelmes komment volt, lájkolom.
Meg az eutanáziásat is. Nem okos dolog az éremnek csak az egyik oldalát nézni, hogy "tilcsukbe"

gigabursch 2021.02.09. 13:42:33

@Lorrh:
OK! Így már egészen más.
Féltem, hogy "merjünk kicsik lenni" van mögötte...

gigabursch 2021.02.09. 13:44:51

@midnight coder:
A saját apámat egy erôs másfél hónapig szenvedtették, mert az életre esküsznek az orvosok.
Az nem élet volt.

Az, aki még hosszú éveken keresztül van 'bebörtönözve', annak hogy fáj, hogy nem engedik tisztességesen eltávozni.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 13:59:20

Én úgy fogalmaznék, hogy az a liberalizmus támogatható aminek az alaptezise az: mindaddig szabadon csinalhatod a bármit amig nem azt csinálod masokkal amit te sem szeretnéd ha veled csinálnának. Ezért mondjuk mi konzervatívok azt hogy bárki buzulhat otthon de a Mátyás király ne bassza meg az udvari bolondot főműsoridőben és Mátyás király a királyné se bassza meg pornosan főműsoridőben.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 14:14:30

@gigabursch: az eutanáziát, meg lehetne oldani azzal hogy az emberek nagy része még tudatában meghatározna egy személyt aki dönthet helyette amikor ő nem tud. Problem solved. Közjegyző által hitelesített bármikor módosítható. Itt a nagy probléma az hogy az emberek 99%at a pénz motiválja és nem az egyetemleges jó. Ahogy fenn is írta valaki 1000ből 999en biztos lapátra tennék aput az örökségért. Ez szomorú. És ezt nem lehet orbánra, qurcsányra, sorosra vagy bárkire fogni. Az emberek gecik sajnos. És szerintem a mostani balliberalizmus pont a geciséget erősíti az emberekben.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 14:18:25

@a nagy hohohorgász: a nevében van az önzőség könyörgöm... Liberalizmus!!!! Az ember azért jutott idáig mert társas lény. TÁRSAS aza társadalom. A liberalizmusnak a társadalom érdekét kellene szolgálnia és nem a társadalmat rombolnia... Mit ér a cél elérése ha nem tudod kivel megosztani, mert mindenkit megöltél??????

Neytiri1 2021.02.09. 14:48:02

@a nagy hohohorgász: 1000-ből 999-nek azért nincs értékelhető tulajdona :) Egészséges embert nem lehet eutanáziával a másvilágra segíteni. Beteget igen. Nagyon beteget. Olyat, aki már nagyjából nem él, csak fáj neki mindene és a magyar egészségügy és ápolás vívmányai között szarban-húgyban kiszáradt szájjal, megrepedt nyelvvel vegetál. Ha azt akarja a rokonság a pénze miatt elköltöztetni a túlvilágra, ám legyen, mindkét fél jobban jár.
Megfelelő jogi háttérrel, orvosi véleménnyel és a beteg beleegyezésével (ha már szinte nincs magánál, az is egy "beleegyezés") ez azért az esetek zömében "tisztességesen" kezelhető. Néhány más példa miatt emberek tömege sem kerülhet normális emberi módon átsegítve azért nonszensz. Az emberek többsége nem is igazán a haláltól fél, hanem az oda vezető úttól. Ami sajnos egészen magas arányban borzalmas szenvedés manapság.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 15:09:37

@Neytiri1: menj be az intenzív osztályra és kérdezd meg a halálos betegeket hányan akarnak meghalni azonnal és hányan reménykednek... Meg fogsz döbbenni. Az meg hogy a szarban hugyban fetrengenek az nem a magyar egészségügyet minősíti hanem az ápolókat és orvosokat!!! A kibaszott liberális és konzervatív embereket, akik hagyják hogy a betegek szarban és hugyban szenvedjenek. A köcsög ápolónőnek derogál kiszedni a szarból és a hugyból a mamát, de a budipapírt azért ellopja és eladja... Gusztustalan férgek az emberek(köztük te is). Eddig az volt a sirám hogy hálapénzt kellett fizetni, most meg az hogy miért nem lehet hálapénzt fizetni..... rohadjatok meg önző gecik. Kérdezd meg apádat vagy anyádat , hogy rádbízná e az életét.... A válasz ott lesz a szemükben :)))))))

midnight coder 2021.02.09. 15:24:45

@a nagy hohohorgász: Azért a dokik kb. meg tudják mondani, hogy meddig van okod reménykedni. De ha valaki reménykedni akar, annak hajrá, csak annak aki nem akar, adják meg a lehetõséget a távozásra. Amúgy meg az vesse az elsõ követ a köcsög ápolónõre, aki elmegy azért a pénzért elvégezni azt a melót. Mert gondolom te is, hozzám hasonlóan egy kényelmes és tiszta szobában, egy kényelmes fotelban, egy számítógép mögött ülve nézed ezt a commentet, és gyanítom hogy hozzám hasonlóan a havi fizud többszöröse a köcsög ápolónõének.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 15:29:45

@Neytiri1: benne van az ápolónő munkaköri leírásába hogy ki kell mosnia a szarból a mamát és a papát? igen. Aláírta a szerződését az ezért járó fizetéssel? igen. Akkor ki is a felelős hogy a mama és a papa szarban úszik???? az ápoló és a főnöke!!!! nem orbán, nem qurcsány, nem soros... hanem a kibaszott ápoló és az orvos. És ezeknek akarsz hálapénzt adni???? Mutass már egy olyan hivatalos oldalt ahol le van írva hogy az állam nem fizeti a korházakba a budipapírt!!! mégis az első amit a kórházakba mondanak hozzál magaddal budipapírt!!!! láttál már olyan beteget aki 2 karton budipapírral távozott???? mert én nem!!!! Jó reggelt vietnám!!!!! fel kéne ébredni a liberalizmusból!!!!!

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 15:31:32

@midnight coder: neked is leírom még egyszer, benne van a munkaköri leírásába? igen. Aláírta a szerződést? igen. Akkor vagy mondjon fel vagy végezze el a feladatát!!!!!!

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 15:35:36

@a nagy hohohorgász: azért kapja a lóvét az államtól(tőlünk) hogy szart is pucoljon. Hol a valódi kérdés?

Neytiri1 2021.02.09. 15:46:44

@a nagy hohohorgász: "Gusztustalan férgek az emberek(köztük te is)."
Azt hittem lehet véleményt nyilvánítani anélkül, hogy jelzőkkel látsz el.

Csak annyit a szövegedre, hogy aki nem akar, azt nem kell eutanáziával halálba segíteni, aki viszont igen, annak legyen rá joga.

Ha ilyen stílusban válaszolsz, tőlem nem fogsz kapni többet.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 16:00:09

@Neytiri1: de ne te döntsd el a haldoklóról hogy meghaljon vagy sem, hanem ő döntse el hogy kit bíz meg azzal hogy eldöntse meghaljon vagy sem!!!!!!! a kurva jogaidat meg dugd fel magadnak. Majd amikor a gyereked eldönti hogy egy tüdőgyulladás miatt elküld a másvilágra akkor meg pislogsz majd. De hiába mert agyasan kiharcoltad a jogát hogy megszabaduljon tőled a vagyonodért......

BiG74 Bodri 2021.02.09. 16:30:13

@a nagy hohohorgász:
A kórház nem elfekvő, nem idősek otthona, mint ahogy azt sokan gondolják.
Nagyon általánosítasz, mert sokkal több gyemeket láttam, akik hagyták aput, anyut, nagyszülőt szarban fetrengeni, mint ápolónőt.

Lorrh 2021.02.09. 16:45:22

@BiG74 Bodri: ő egy rosszindulatú troll, aki csak káromkodni jár a netre. Kár etetni.

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 16:47:13

@BiG74 Bodri: ki mondta hogy elfekvo??? Na mindegy is. Én leszarom hogy ti hogyan csináljátok. Elaltatjatok e a szuleiteket vagy sem... fizettek tripla árat a szarert az orvosnak és a novernek vagy sem.... sok sikert:)))

a nagy hohohorgász 2021.02.09. 16:47:52

@Lorrh: miért is vagyok rosszindulatú????

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2021.02.09. 20:10:38

@Neytiri1: "Egészséges embert nem lehet eutanáziával a másvilágra segíteni. Beteget igen. Nagyon beteget. Olyat, aki már nagyjából nem él, csak fáj neki mindene és a magyar egészségügy és ápolás vívmányai között szarban-húgyban kiszáradt szájjal, megrepedt nyelvvel vegetál"

Úgy látom, nem ment át a mondanivaló már megint. Leírtam a cikkben is, hogy meg lehet magyarázni észérvekkel mindent, és ezt is. DE HA MEGENGEDJÜK, ONNANTÓL KI FOG FORDULNI AZ EGÉSZ A SARKÁBÓL.

Megint megengedünk majd valamit, amit olyan szépen, logikus érvekkel alátámasztanak, mint az összes többi példában. Aztán miután megengedtük, elkezdik valami döbbenetes hülyeségre vagy alattomosságra használni.

De ezek szerint kár volt írnom, mert ez volt a lényeg: mindig más lesz belőle, mint amit ígérnek. Ez akart lenni a mondanivaló. Lehet, hogy én fogalmazok körmönfontan.

Kihagytam a legjobbat egyébként, az ügyvédet. :-))) Ott is romantikus regényekben magyarázták el, hogy a szemét hatalmasságok hogy átverik a kisembert, ezért engedjük meg, hogy csak ügyvédek jelenlétében lehessen őket kikérdezni. :-) Aztán meg tudjuk, hogy mi lett belőle: az ügyvédek adják pénzért a tanácsot, hogy mit kell hazudni.

Lorrh 2021.02.09. 20:26:31

@fofilozofus: érdekes ez a szemléleted. Akkor tiltsunk be mindent? A hosszú hajat és rockzenét is? Mert valahol valakik biztos mindennel vissza tudnak élni.
Te szeretnél ilyen mindent-tiltó világban élni?
Vagy te döntöd el mi lehet és mi nem? A világ ura szeretnél lenni?

BiG74 Bodri 2021.02.09. 20:27:08

@fofilozofus:
Akkor, mi légyen?
Engedjük? Ne engedjük?

Rodney_2 2021.02.09. 20:51:10

@fofilozofus: vissza az eredeti témához. Ez történik, ha az elején nem ölik le a gender csávókat és mindenféle ballibsiket:

www.dailymail.co.uk/news/article-9241217/Hospital-tells-midwives-use-terms-like-birthing-parents-human-milk.html

Neytiri1 2021.02.09. 21:26:11

@fofilozofus: nem a posztodra reagáltam, egyáltalán nem. Nem fogalmaztál rosszul. Ha elolvastad, amit én írtam először, akkor talán rosszul fogalmaztam én, ha nem jöttél rá, hogy nem a posztodra reagáltam, egyáltalán nem.

Neytiri1 2021.02.09. 21:31:15

@fofilozofus: de erre reagálva, ismétlem, mások visszaélése miatt, azokat sem engedni ezt kérni, akik szeretnék, nem fair azokkal szemben, akik nem szeretnének kínlódni.
Persze mindennel vissza lehet élni. De ha azért nem lehet, mert vissza lehet élni vele, akkor a világon semmit sem lehet, mert mindennel vissza lehet élni. De akkor ezek szerint, van amivel nem baj, hogy vissza lehet élni, de azzal nehogymá', ha egy ember nem akar szenvedni a végén, amikor már biztos a halál, csak éppen nem mindegy, hogyan. Lehet, hogy nem láttatok még szenvedő haldoklót.
Amit még úgy gondolok, hogy kéne támogatni, az a hospice ház. Sokkal több kéne, mert szükség van rájuk.
Ez az én véleményem. Lehet vitatkozni róla, de változni nem fog.

Szubrina 2021.02.10. 00:32:39

@midnight coder: Mert még gyerek voltam akkoriban, annyit tudok, h már akkor eladtak mindent, amit lehetett. Viszont az UNIO nélkül újra lehetne építeni a mezőgazdaságunkat és a gazdaságunkat.
Úgy tűnik fogalmad sincs h szinte az összes tejgazdaság csődbe ment az olcsó UNIO-s fos tejtől, tudod a tartós, 1,5%-os szlovák, szlovén fasztudja olcsó valójában vizezett agyonhormonozott lötty miatt. És ez csak egy a sok közül.
Ez nagyon szépen mutatja, akár elhiszed, akár nem, h igazam van:
www.youtube.com/watch?v=kLVLei8JpV8

Lorrh 2021.02.10. 07:45:47

@Szubrina: Ugye azt nem veszed figyelembe, hogy a rendszerváltásnál összeomlott a Szovjetúnió, a szirszar mezőgazdasági termékeinket nem tudtuk sehova eladni, a szabolcsi almakert bedőlt. A magyar mezőgazdaság eszménye hamis tudat eredménye sajnos. Ha nincs únió itt fulladnánk meg a kis országunkban.

Minden tej agyonvizezett agyon hormonozott. A magyar is. Másképp nem lenne versenyképes ára. És még te sem vennéd meg ezerért egy litert, ha kéccázért tudnál szlovákhoz jutni.
Bonyolult gazdasági kérdéseket próbálsz meg indulatból megoldani. Nem fog menni.

BiG74 Bodri 2021.02.10. 08:54:07

@Szubrina:
Hűha! Ez így nagy marhaság.
Kezdésnek nézd már meg a tej biológiai jellemzőit, és a fogyasztók elvárásait, mert nem véletlenül lett a tej az, ami most. Aztán, azt a marhaságot, hogy az eu nélkül, felejtsd el. Nincs olyan, hogy bezárkózok, aztán minden fain lesz.
A gazdasághoz kell a kapcsolat, a kereskedelem, akkor pedig megint ott vagy ahol most, csak még rosszabb helyzetben.
Már most nem működik, hogy az emberek a 300 Ft -os tejet vegyék meg, ha ott van a polcon a 220 -as.
De inkább olvasgass, pl.:
www.agrarszektor.hu/elemiszer/hiaba-az-afa-csokkentes-iszonyuan-magas-a-tejtermekek-ara.14345.html

Szubrina 2021.02.10. 10:47:12

@Lorrh: @BiG74 Bodri: Az a baj, h megy a hülyítés. Az Unio nélkül lehet csak létezni, ugyan is többet von el, mint ad. Tulajdonképpen szart eladó piacnak vett minket be. Én még pont nem szavazhattam, amikor az UNIO-ról kellett szavazni, pedig én már akkor ellene voltam, tudtam, h átbaszás.

A legnagyobb baj, ahogy ti sem, sok más magyar ember sem látja be, hogy lehet, h a 200 ft-os tej olcsónak tűnik abban a pillanatban, amikor kifizeted, de ha a 200 Ft-os nem magyar tejet veszik meg, akkor a magyar tejgazdaság tönkremegy a magyar tejgazdaság nem fog vásárolni és így tovább...Tehát a magyar embernek olcsóbb ám az 500 Ft-os tej is, ha azt a magyar gazdától venné meg, de nem érti mert sötét mint a fasz, mint ti. Hosszabb távon kellene gondolkodni...és ugye nem csak a tejről beszélünk...

Az a fő gond, h most sem látja még senki, h a vendéglátás és idegenforgalom jelenlegi halála ránk is ki fog hatni, mindenki vonogatja a vállát, h úgyse jár étterembe, meg ki nem szarja le, de az egész gazdaságunkat befolyásoló tényező...

Nem fogok itt magyarázni...

Nem néztétek meg, amit linkeltem mi? Pedig óvodás szinten is elmagyarázza, h ti is megértsétek, miért baj, ha a pénzünket kiküldjük külföldre és nem száll haza...

Ostoba faszok jöttök itt folyton a gengszterváltással 30 éve volt, előre kell nézni, nem hátra.

Unió pöcsét nem szopni tovább és magyar munkahelyeket teremteni...mezőgazdaságot fellendíteni, rengeteg termőföldünk van és feldolgozóüzemeket kell hozzájuk létrehozni...

Hogy őszinte legyek nem szeretném, h válaszoljatok, mert elegem van a demagóg átgondolatlan faszságotokból, h jaj UNIJÓ nélkül mami, mami, mi lenne velünk, akkor honnan lopna OV...ehhh

Lorrh 2021.02.10. 12:38:25

@Szubrina: Ezt senki nem tiltotta be, csak egy szar reklámfogás, hogy izgalmasabb legyen neked nézni.
Rengeteg csúsztatást tartalmaz a film, féligazságokat.
A lényeg: kétkezi munkát már nem akarnak csinálni a fiatalok, otthagyta mindenki a falut. Ezért csökkent a mezőgazd. termelés.
Értem én hogy szereted az egyszerű összeesküvés elméleteket, hogy találsz egy mumust aki hibás mindenért: zsidók, gyikemberek, únió.

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 13:44:05

@Szubrina: te sem érted ahogy én sem hogy miért jobb megvenni a 200forintos szart mint a tejet 400forintert. Vidéken még jön a tejes a helyi templom elé és tejet iszunk:))))) a tejes is megerdemli a magasabb árat meg mi is hogy nem szart iszunk.... láttad az indul a bakterhazat??? Már abban is megmondtak 50 évvel ezelőtt hogy a koszban hempergett túrót megveszi az "ínyenc " pesti nép:)))) a lényeg hogy occso legyen, de a telefon almás legyen es évente új:)))))

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 13:51:49

Vegyetek egy paradicsom palantat. Gondozzatok és amikor érik egyetek belőle. Aztán rögtön utána egyetek a tescos paradicsomból.... lesz nagy pofára esés.....

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 13:53:50

@a nagy hohohorgász: de szólok előre a saját paradicsom nem rossz azért mert annak van íze. A tescos szar mert annak nincsen íze:)))))

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 13:55:38

@a nagy hohohorgász: csak a saját paradicsomot a természet nevelte a tescosat meg a haszonvagy:))))))

BiG74 Bodri 2021.02.10. 15:38:16

@Szubrina:
Hát pedig most nyomtál egy jó demagóg dumát.
Óvodás szinten pedig nem kell erőlködni, mert nem biztos, hogy olyan egyszerűek a dolgok ahogy azt te gondolod.
@a nagy hohohorgász:
Igazad van a minőségben, de azért ez is bonyolultabb szintén.

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 16:09:58

@BiG74 Bodri: pontosan azért mert bonyolult nem lehet annyival elintezni hogy unióban minden jobb vagy unióban minden rosszabb. Aki csak azt nézi az unió mennyit utal az legalább olyan hülye mint aki azt mondja európa szívében vígan megelnenk unió nélkül!!!! De te nagyon okos vagy, mégis azt hajtogatod hogy az unió az isten. Buta vagy. Ennyi.

Lorrh 2021.02.10. 17:48:20

@a nagy hohohorgász: Én csináltam saját nevelésű paradicsomot. Rakás szar volt. Meg se közelíti azt amit gyerekkoromban nagyanyám termelt. Ma már a vetőmag is szemét, amihez hozzájutsz. Abból nem fog jó paradicsom nőni.
Mitől szar a teszkós? Azt nem magyar termelőtől veszik, ha az van ráírva? A magyar termelő is szemetet termel? Vagy hogy van ez akkor?

És most ne a februári paradicsomról beszélgessünk amit spanyolországban telepumpálnak vízzel és etetik a népekkel. Az rakás szar persze, de értelmes ember nem gondolja hogy februárban paradicsomot kellene ennie.

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 19:07:06

@Lorrh: hát akkor vmit nagyon elszurtal, mert a paradicsom elég egyszerű. Igen van szar magyar paradicsom is. Ízre és illatra lehet érezni melyik a jó. Én nem azt mondtam hogy minden külföldi szar és minden magyar jó. Hanem azt hogyha vki igazi paradicsomot akar enni az kóstolja meg a sajátját ( kivéve a tiéd :) és utána el tudja dönteni hogy a boltban paradicsomot kap e vagy szart....

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 19:17:15

@Lorrh: javaslom a palantat egy szép nagy kover vidéki asszonysagtol venni (nem cigány), akin látni hogy szeret enni . Meg fogod látni, aztán annak a magjabol mehet jövőre a saját palanta...

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 19:24:39

@Lorrh: javaslom még a termelői piacot a vidéki városokban. Menj el, először csak nézd meg árus eszik a saját kajajabol aztán kérj kostolot. Vegyél nála kacsát és süsd meg a panelban nyitott ablaknál, az almás telodnal is jobban fognak irigyelni:)))) csak siess a piacra mert amikor a pestiek kelnek 7vegen már nincs piac:)))

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 19:29:11

@a nagy hohohorgász: jut eszembe unió, nem szabad a libát tömni mert..... kostoltad volna mamám tömött libabajat.... nyam-nyam

a nagy hohohorgász 2021.02.10. 20:05:39

@Szubrina: az a baj hogy az unió elég erős ahhoz hogy beszopassa a kulonutasokat. Majd a britek megmutatjak van e unió nélkül élet.... mondjuk már az is előny lenne ha az ilyen szargentini tavares fele szaroktol megszabadulnank. Ebben sztem az Orbán jól politizál amikor erősíti a v4et hozzánk jönne még Ausztria meg Deutschland... aztán vagy ott vagyunk ahol 100 éve... szopo vagy jön a Duna menti Köztársaság plusz Lengyelország ami kb egy sikertortenet lenne szerintem

Szubrina 2021.02.11. 00:27:46

@BiG74 Bodri: Pont, h egyszerűek, faszt kell mindent túlbonyolítani...meg fontoskodni, h jaj te ezt nem érted, mert ezek bonyolult dolgok...mint mikor vki meg akarja magyarázni, h a tőzsde az milyen fontos dolog, közben meg felnőtt férfiak játszótere, ovi...
Minden szép, tiszta és érthető, teljesen egyértelmű mit kéne tenni.
Csak h bizonyos érdekek, nyugi nem a miénk pórnépé, azt diktálják, h adósítsuk el magunkat és szopjuk az UNIJÓ faszát...a sok ellenszegülés miatt szted miért nem basztak má ki?
Húgyagyú, nem fogják eldobni az egyik legjobban jövedelmező kis szemétleterítő piacukat.
Istenem...fájdalmas, de tényleg, h ennyi hülyével kell élnem ebben az országban...dohányosok, buzik, covid-hívők, libsik, kommunisták, agyhalottak és még sorolhatnám...néha aggódok a világvége miatt, máskor meg direkt azt mondom jó lenne, mert már akkora a Földön a sötétség, h csoda, h van nappal...

Szubrina 2021.02.11. 00:29:41

@a nagy hohohorgász: Orbán nem kormányoz, Orbán egy báb...meg mindegyik politikus balfék...ha nem hiszel a háttérhatalomban, akkor is tudnod kell, h minimum a pénz mozgatja...

BiG74 Bodri 2021.02.11. 07:19:06

@Szubrina:
Igen itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter!

BiG74 Bodri 2021.02.11. 07:25:42

@a nagy hohohorgász:
Az eun belül arányosan pont annyi hülye van, mint egy nemzetállamban. Ez nem indok a jó dolgok felszámolására.
Én rendszeresen termelek élelmiszereket. Sok esetben, vegetációs időszakban néhány bolti paradicsom finom, vagy finomabb, mint sok kerti förmedvény. Olyan mértékben alakul át időjárásunk, hogy komoly problémákat okoz a szabadföldi terményeknél.
De már nem ilyen az életünk.

Lorrh 2021.02.11. 07:27:53

@BiG74 Bodri: Amúgy attól, hogy ő milyen, mi még lehetünk hülyék. A kettő dolognak nincs köze egymáshoz.

Szubrina 2021.02.11. 10:37:20

@BiG74 Bodri: Azért, mert most itt többségében vannak a hülye agymosottak, én még nem vagyok helikopter...idővel majd rájöttök ti is, az összefüggésekre.

BiG74 Bodri 2021.02.11. 15:10:20

@Lorrh:
A kettő lehet összefüggésben, meg nem is.
A kontextus alapján éppen abban van.

Billy Hill 2021.02.14. 16:06:45

(Kórházba már nem csak vécépapírt kell bevinni, hanem tányért és evőeszközt is. Késből is olyat, amivel el tudod vágni a mini löncshúsnak vagy minek a műanyagcsomagolását.)

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2021.02.15. 08:46:44

@a nagy hohohorgász:
" siess a piacra mert amikor a pestiek kelnek 7vegen már nincs piac"

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Puerto Prince · cococrunch.blog.hu 2021.03.06. 18:16:39

annyira bírom, mikor olyanok beszélnek a hanyatló nyugatról, akik sosem éltek máshol, max turistaként jártak erre-arra, néha, a nekik kijelölt útvonalon :D
süti beállítások módosítása