Németország: egy megszállt ország kivéreztetése
2023. január 02. írta: fofilozofus

Németország: egy megszállt ország kivéreztetése

Újraolvastam egy 6 évvel ezelőtti cikkemet, és sajnálattal állapítottam meg, hogy nagyon jól láttam a helyzetet, itt tényleg Németország megszüntetése folyik. Annyi történt közben, hogy újabb súlyos jelek kerültek elő, ahogy halad a projekt előre.

 

Csak nagyjából, hogy mit is írtam akkor:

-a II. vh.-ban megszállták őket az amerikaiak, és azóta ott vannak (ne legyenek illúzióink: USA soha a büdös életben nem fog kivonulni Japánból és Németországból, ebben biztosak lehetünk.),

-nincs atomfegyverük,

-visszakérték USÁ-ból az ott "tárolt" aranyukat, de Obi-Van Kenobi megmondta nekik, hogy nem kell kérnetek az aranyatokat :-) ,

-lehallgatják a kancellár telefonját,

-idegenekkel töltik fel az országot.

És a legfontosabb:

-idegen kézben van a média.

 

Arra jutottam akkor, hogy ez szándékos stratégia:

"Azonban most egy stratégiai váltást véghez vittek az amerikaiak: eddig hagyták a németeket élni, de most elhatározták, hogy megszüntetik Németországot, legalábbis tartalmilag."

De mik azok az új információk, amelyek a kirakósba pontosan beleillenek, és tovább erősítik a feltételezést?

Először is a háború ürügyén elvették a németek olcsó energiaforrását, az orosz gázt. Előtte persze biztos, ami biztos, elvették tőlük az atomerőműveiket is. Persze ők kérték, a német zöldek. Mint ahogy ők kérték, hogy mégsem kell vissza az arany. Az energia a minden, anélkül nem létezhet erős ipar. Az rendben, hogy fogják pótolni a vezetékes gázt LNG-vel, de az mennyivel drágább lesz? Megmondom, sokkal. A német vegyiparnak annyi.

De nemsokára a az autógyártást fogják megszüntetni. Azt a dolgot, amiben a németek a legerősebbek. Amivel egyébként ugrik a turizmus is. Majd elektromos autóval fogod felfedezni Bajorországot, mi?

Annyi reményünk van, már ha annak lehet nevezni, hogy sokáig fog tartani. Nem azonnali lesz a változás, csak annyit fogunk látni belőle, hogy Németország és persze Európa tőle függő fele (köszi, :-) ) szenvedni fog gazdaságilag. Nem fogják érteni, hogy ami működött eddig, az most miért nem. Ugye van még pénzük rengeteg, bedobják most ezt az óriási méretű élénkítő csomagot, amivel még egy ideig nem lesz túlzottan látható a hanyatlás. De hosszabb távon nem lehet energia nélkül meglenni. Egyedül akkor lehetne változást elérni, ha tudatosítaná valaki, a SAJTÓ, hogy mi történik. De ugye ha bárki odamegy, nyugodtan alapíthat pártot, de próbáljon meg sajtót vásárolni. Sok szerencsét hozzá. :-) Ahhoz nem fognak odaengedni senkit sem. Így pedig rövid pórázon vannak a pártok is, nem nagyon pattoghatnak. Még hogy saját érdekek képviselete! Még csak az kéne!

Annyit azért látni kell, hogy nem csak kifejezetten Németország van a célkeresztben, de azért leginkább ők. Ugye a CO2 veszély még nem múlt el, :-), máris itt a nitrogénveszély. Gyakorlatilag minden veszélyes, amitől éléni tudunk.

Ne féljünk: India, Kína, Brazília, de még Oroszország sem fogják szándékosan a saját termelésüket visszafogni. Sem a szent CO2, sem a nitrogén, de semmi más miatt sem. Úgyhogy ez az óriási erőfeszítés, ami az európai ipar leépítésével fog járni, globálisan nem lesz majd észrevehető semmilyen környezeti mutatóban.

Ha megnézzük a régi uralkodóosztályokat, mindegyikben közös volt, hogy legalább a SAJÁT NÉPÜKET akarták erősebb pozícióba navigálni. A pápa azt szerette volna, ha sok katolikus lesz a Földön, az angol király, hogy sok gyarmata legyen és ahhoz sok katonája, de ilyen elitet nem láttam még, aki azt szeretné, hogy a saját szolgarétege csökkenjen, szenvedjen. (Mondjuk Sztálin elég jó ellenpélda, de ő elmebeteg volt.) Egy esetet tudok elképzelni: ha az uralkodóréteg nem a sajátja, hanem másik kapura játszik.

Persze én is utálom az összeesküvéselméleteket, de itt nem erről van szó. Ugyanis nagyon egyszerű a képlet: függetlenség nélkül kegyelemre szorulsz. Függetlenség nélkül senki vagy. Eddig azért lehettél jó, mert megengedték neked. De ha úgy döntött pl. a Habsburg-vezetés, hogy Magyarországra óriási vámot vet ki, akkor szitkozódhattunk, de NEM TUDTUNK SEMMIT SEM TENNI. Ha megengedték, hogy legyen magasabb jövedelmünk, akkor volt, de ha nem, ha azt akarták, hogy a pluszjövedelem náluk csapódjon le, akkor meg úgy volt. Mert megszállt ország voltunk. Pontosan ugyanígy van most a németekkel is: eddig megengedték nekik a kiemelkedő teljesítményt, de ennyi volt, változott a széljárás. Szóval ebben semmi összeesküvés sincs, ez csak maga a tiszta gyarmattartói érdek. Ahogy a Habsburgok megtették velünk és a britek Indiával, ugyanúgy most a németekkel teszik meg az amerikaiak.

 

Nincs itt semmi látnivaló, business as usual, kéretik továbbsétálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7518016710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alöksz róz 2023.01.19. 23:37:21

nem hülyeség amit írsz
süti beállítások módosítása