Kuruc.info
2013. január 12. írta: fofilozofus

Kuruc.info

(Hű, ez nagyon meredek téma, ezért leveszik a fejem! Erről már írni is durva.)

Van itt ez a jól működő, rasszista, antiszemita honlap. Amit a hatóságok nem tudnak bezárni. Amikor a kormány törvényt akart arról, hogy az ilyen és hasonló internetes tartalmak ellen fel lehessen lépni, Brüsszelig futottak sikítva a balliberálisok. A törvényből ki lett véve a passzus, szabad az internet, OK.

Ez még önmagában nem szégyen, hogy vannak ilyen emberek az országban, mert mindenhol vannak, USA-ban meg még fegyverük is lehet.

A szégyen az, hogy bizonyos híreket csak ebből lehet megtudni.

Történt nemrég, hogy hírt kaptunk: Hollandiában az ifi focicsapat úgy megverte a bírót, hogy az belehalt a sérülésekbe. Sok helyen szerepelt ez a hír. Túl elhamarkodottan le is vontam a következtetést: ezek prédikálnak nekem szabadságról. Mert a sajtó arra való, hogy az ember MEGISMERJE a körülötte lévő világot. A tájékoztatás csak akkor tájékoztatás, ha a tényeket mondja el TELJES KÖRŰEN, különben sima manipuláció. Igen, következtetéseket akar az ember levonni.

Persze az ilyen simliskedésekről mindig az ellenféltől kell értesülni, ezért érdemes a kurucot és az ATV-t is nézegetni, még ha az magas fokú egészségkárosodás kockázatával jár is. És mi volt az az apró tény, amit elhallgatott a mainstream média? Hát az, hogy ez a "holland" csapat az ottani marokkói (algír vagy fene tudja milyen) bevándorlók gyerekeiből áll. Miután a kurucon ez megjelent, megnéztem a nagyobb csatornákon: nem korrigálták utólag sem a hírt. Ez azért lehet, nehogy véletlenül -teljesen megalapozatlanul persze- a plusz információkból téves következtetéseket vonjak le. Hogy ettől megóvjanak, inkább nem is közölték bizonyos részét a tényeknek.

Egy biztos: minden rendszerben vannak tabuk! Próbáltál volna 85-ben részeges kommunistákról írni, meg 44-ben pedofil nyilasokról, meg 1889-ben a királyi családokban előforduló örökletes betegségekről! Na, ez is olyan. Ennyit a sajtószabadságról. A régi vicc szerint:

"Szabad ember szabad országban szabad akaratából azt tesz és azt mond, amit szabad"

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr235014656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.01.13. 09:51:19

Igen :) Talán tüntetnünk kéne a sajtószabadságért?

Hogy olvasva egy mainstream hírt, hozzágondolunk ezt-azt, és a teljes igazságot (nem mindig a helyeset) a kurucon látjuk csak?

Remélhetőleg ezt is felkarolja a Milla.

Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.02.13. 16:14:14

Jéééééééé! Valaki hozzászólt az egyik posztodhoz!!! Vajon kicsoda?

Jaa! OrangeOrder... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
süti beállítások módosítása