Haldoklik az Index?
2019. december 08. írta: fofilozofus

Haldoklik az Index?

Szokásomtól eltérően csak egy rövid bejegyzést írnék. Néha szoktam olvasgatni az indexet (bár könnyen egészségkárosító hatású lehet), és feltűnt két dolog.

Az egyik az, hogy minden oldalon pénzt kunyerálnak az olvasóktól:

"A független újságírás olyan olvasókat jelent, akiknek számít a munkánk. Támogass te is!"

(Egyébként meg jelentkezzen az, aki szerint ez a mondat értelmezhető, de most ez mindegy is.)

A másik pedig az, hogy ha pl. a címlapra kattintunk, akkor rohadt régi cikkek jönnek elő. A címlap egy részlete a mai napon:

 

 

Ugye elvileg ez tök menő dolog is lehetne, hogy a régi, ütős cikkeket megismétlik, sőt, gondolom így is marketingelik. De azért 2019-ben egy 2014-es cikket címlapon tartani, elgondolkodtató. Nekem inkább olyan érzésem van, hogy NINCS LÓVÉ, és így kell kitölteni valamivel az újságot.

Abban biztos vagyok, hogy a nyugati "értékrend" (ha lehet értéknek nevezni a szingliséget, a szexuális perverziókat stb.) elterjesztéséért elsősorban az index című agymosó újság a felelős (meg a bugyuta amerikai filmek). Úgyhogy nem lenne kár érte. 

 

Mondjuk túl szép,hogy igaz legyen, de a remény hal meg utoljára.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5115343372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2019.12.21. 12:05:07

Szerintem külföldi gazdag "barátok" megfinanszírozzák őket, ez pedig csak a bónusz.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2019.12.23. 14:19:38

Én sem hiszem, hogy veszni hagynák. Nemzetközi szinten ez nem pénz, amit rájuk kéne költeni. Aztán ha meg egyszer nyernek, akkor meg úgyis velünk fogják kifizettetni. :-)))

MTA rendes tagja 2020.03.02. 23:22:27

A legkártékonyabb hisztioldal az index.
süti beállítások módosítása